Logo
 

Hármas csata Brazíliában!

2015. 05. 30.
A Brazil Arnold Classic előzsűrizése után három esélyes van a címre, és még semmi nincs eldöntve. Nem véletlenül ígérkezett jónak a verseny - kiváló a műsor!

 

 

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay volt az a versenyző, akire előzetesen legtöbben tették a voksukat, mint a bajnoki cím legfőbb várományosa a Brazil Arnold Classic-on. Csakhogy volt némi valóságalapja a rosszindulatú pletykáknak is, ugyanis az egyiptomi szörnyeteg kondíciója hagyott némi kívánnivalót maga után. Persze minden esélye megvan, hogy a döntő után a kezébe kapja a győztesnek járó trófeát, de hiába mosta le a vetélytársakat tömegben, egyelőre nem dőlt el semmi.

Cedric McMillan ugyanis kőkeményen beszáradt Brazíliára. Úgy tűnik, nem volt alapja azoknak az aggodalmaknak, melyek szerint az extrémen hosszú versenydiéta elronthatja a formáját. A Team Scitec ásza kondícióban talán a verseny legjobbja, de legalábbis a közvetlen riválsait mindenképpen veri, struktúrában pedig az egész bolygón alig akad, aki felvehetné vele a versenyt. A gond csak az, hogy menet közben kissé elfogytak a combjai, de az esélye abszolút megvan a győzelemre.

Juan Morel pedig kettőjük között áll minden tekintetben: vastagabbnak tűnik, mint Cedric, de méretben messze elmarad Ramy-től. Szárazabb ugyan, mint az egyiptomi, de nem tudja felvenni a versenyt Cedric-kel, és arányosságban is félúton van. Ugyan van sansza a győzelemre, úgy tűnik, hogy a második helyre nagyobb az esélye, mint az elsőre, és az is nagyon könnyen lehet, hogy a dobogó alsó fokára szorul majd.

Victor Martinez és Toney Freeman meccsel közben a top hármat követő helyezésekért. Victor remek formában van, éppen ezért kissé szomorú látni, hogy a Mr. Olympia cím egykori várományosa egy másodvonalas versenyen nem tud dobogóra kerülni - ugyanakkor tény, hogy a mostani mezőny tényleg ennyire erős. Freeman pedig szinte megújult, vagyis látszólag jót tett neki a pihenő: miközben alulról veri az ötvenet, még nagyobb tömeggel lépett színpadra, mint az elmúlt években. A szárazságon még lehetne ugyan csiszolni, de a látvány magáért beszél: a nagy öreg még most is teljes mértékben megállja a helyét a profi mezőnyben.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
30 pak. 
 / 4.8
18%   5 690 Ft  
4 690 Ft
108 kap. 
 / 4.8
 
6 990 Ft
510 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2008
Helyek lefoglalva, nézőtér lezárva
Superbody 2008 Helyek lefoglalva, nézőtér lezárva
Superbody 2007
Balázs Csaba
Superbody 2007 Balázs Csaba
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #132
BB.Tv Episode #132
BKE - fellépegetés
BKE - fellépegetés
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....