Logo
 

Hide végre nyerhet!

2014. 08. 08.
A PBW Championships első napján lement a 212 fontos kategória zsűrizése, ahol úgy tűnik, Hidetada Yamagishi végre megtalálja a számítását.

 

 

Hidetada Yamagishi idén átnyergelt a 212 fontos kategóriába - valószínűleg főként a szponzorai kérésére -, ami eddig nem alakult annyira sikeresen, mint amire számítani lehetett volna. Az Openes versenyzők ugyanis okkal vannak ott: ha 212 font alá szorítják a versenysúlyukat, egyáltalán nem biztos, hogy ugyanolyan kiemelkedő fizikumot tudnak hozni, mint előtte, és Hide számára is főként a súlyveszteség okozott problémát. Kondícióban mindig is a legjobbak között volt, és ez nem is változott meg, de a súlykorlát miatt látványos mennyiségű izmot is veszített; most azonban sikerült elérnie azt - minden bizonnyal a szénhidráttöltési folyamat megváltoztatásával -, hogy ez ne legyen túlságosan szembetűnő. Ráadásul a kategória nagyágyúival sem kell megmérkőznie a hétvégén, így a zsűrizés alapján ezúttal kinéz neki egy már jól megérdemelt győzelem.

Marvin Ward fantasztikus formában lépett színpadra, és egyesek szerint Hide legfőbb kihívója lett a hétvégén, de méretekben egyértelműen elmarad a japántól. Ráadásul ennek köszönhetően Tricky Jackson is lőtávolba került hozzá, aki csúcsformában érkezett, így a második hely sorsa még cseppet sem lefutott kérdés, még ha egyelőre úgy is tűnik, hogy Hide csak akkor fogható, ha a döntőig elront valamit.

Thomas Benagli és Cory Matthews a kihívásokból ítélve egyelőre a 4-5. helyen áll, és bár előrébb valószínűleg nem tudnak majd kerülni, a negyedik hely a mostani mezőnyben értékesnek ígérkezik, ugyanis a potenciális top 5-ből ezúttal mindenki formában érkezett. Baitollah Abbaspour ezt sajnos nem mondhatja el magáról, mert bár kétségtelen, hogy harcba szállhatna a győzelemért, ha szárazságban felvenné a versenyt a riválisaival, ismét elhibázta az időzítést, vagyis az első hely ezúttal szóba sem jöhet neki - sőt, jó eséllyel a top 5 sem.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
36 kap. 
 / 4.6
 
4 690 Ft
2 kg 
 / 4.8
20%   2 490 Ft  
1 990 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2013
Superbody 2013
IFBB Pro EB 2001 - Round 2
Chris Cormier
IFBB Pro EB 2001 - Round 2 Chris Cormier
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Túrótorta mikróban - Body.Builder Gasztro Rovat 41. rész
Túrótorta mikróban - Body.Builder Gasztro Rovat 41. rész
Első Erőemelő Edzőtábor
Első Erőemelő Edzőtábor
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....