Logo
 

Hova készül Kai?

2015. 12. 07.
Kai Greene már megerősítette, hogy részt vesz az Arnold Classic-on, de egyáltalán nincs kizárva, hogy nem az lesz az egyedüli versenye a tavaszi szezonban!

 

 

Kai Greene hivatalos forrásokból máig meg nem erősített - és napvilágra minden bizonnyal soha nem kerülő - okból kihagyta a 2015-ös Mr. Olympia-t. Ezzel gyakorlatilag egész évben nem versenyzett, így a 2016-os kvalifikációt is meg kell szereznie. A napokban bejelentette, hogy részt vesz a tavaszi Arnold Classic-on, ahol korábban már kétszer bajnok tudott lenni, mielőtt teljesen az Olympia győzelemnek rendelte alá a karrierjét.

A "Predátor" fizikumának kiválóságát kevesen kérdőjelezik meg, így okkal számíthat arra, hogy jövőre is nyerni tud az Arnoldon, biztosíték viszont nincs. A napokban Kevin Levrone-nal ült le hosszasan beszélgetni, és egyáltalán nem kizárt, hogy a 90-es évek legendája megpróbálta rábeszélni Kai-t, hogy induljon el a jövőre debütáló Levrone Classic Pro-n, ami az évadnyitó szerepét tölti be egy héttel az Arnold Classic előtt.

Persze ez tisztán spekuláció, de egyáltalán nincs messzire elrugaszkodva a valóság talajától: a lengyel versenyen Kai aligha találkozik majd komoly ellenállással, és a díjazás sem lesz gyerekjáték. A valódi kérdés az, hogy kockára teszi-e az utazással az Arnoldra kihegyezett csúcsformát, vagy mindent annak rendel alá.

 

 

Mindeközben a "Predátor" tömegben már most is rettentő, március elejéig - illetve ha a szezonnyitón való indulás mellett dönt, február végéig - még bőven lesz ideje formába kerülni.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
600 gr. 
 / 4.7
 
8 290 Ft
1000 gr. 
 / 4.8
 
5 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2017, Budapest Kongresszusi Központ
Superbody 2017, Budapest Kongresszusi Központ
Tisza Kupa 2002
Ongai Péter
Tisza Kupa 2002 Ongai Péter
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Superbody 2006 - 7. rész
Superbody 2006 - 7. rész
Almás csirkefasírt
Almás csirkefasírt
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....