Logo
 

Iris Kyle visszatér - de hova?

2015. 10. 01.
Iris Kyle, a tízszeres Ms. Olympia bajnok bejelentette a visszatérését, a kérdés, hogy hova akar visszatérni.

 

 

Iris Kyle a 2014-es Ms. Olympia megnyerése után, tízszeres bajnokként bejelentette visszatérését. A sport válasza erre pedig az volt, hogy 2015-re az Olympia hétvégéről kirakta a női testépítés szűrét. Persze a kategóriát nem törölték el a profi ligában, de kétségtelen, hogy az események ebbe az irányba tartanak. Ahogy az elmúlt években többször láthattuk, egy kategória bevezetésénél a legitimáció utolsó lépcsője az Olympián való megjelenés, logikusnak tűnik tehát, hogy fordított helyzetben onnan legyen először kivéve.

Éppen ezért teljesen érthetetlen, hogy Kyle mégis hova akar visszatérni: nem csak arról van szó, hogy minden idők legkiválóbb női testépítőjeként nincs már mit bizonyítania, hanem arról is, hogy már gyakorlatilag nem létezik a Ms. Olympia. A meglévő eredményei után kisebb versenyeken indulni teljesen értelmetlennek látszik, ráadásul a mágikus negyvenet is elhagyta korban. Nem lehetetlen ugyan, hogy kipróbálja magát más kategóriában, ez pedig Iris esetében legfeljebb a női physique lehet, de szerkesztőségünk tagjai ebben sem látnak sok rációt.

Értetlenül állunk tehát Iris 2016-os visszatérésének bejelentése előtt, egyedül az tűnik biztosnak, hogy miután olyan sok évig képviselte a női testépítést, valószínűleg a tízszeres bajnok az egyetlen ember a világon, aki képes lehet azt még visszahozni a halálból - mondjuk az Olympia hétvégére.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
300 gr. 
 / 4.8
 
4 990 Ft
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
90 kap. 
 / 4.6
 
6 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Topola Kupa 2009
Topola Kupa 2009
Gárgyán Rita, Remzső Ferenc
Superbody bajnokok
Gárgyán Rita, Remzső Ferenc Superbody bajnokok
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Magyar Bajnokság 2001 - Juhász Béla
Magyar Bajnokság 2001 - Juhász Béla
Fouad Abiad - Ready for War
Fouad Abiad - Ready for War
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....