Logo
 

Jackson otthon nyert!

2015. 08. 23.
Johnnie Jackson kiváló formával nyerte a Texas Wings of Strength-et, ami számára ráadásul hazai verseny.

 

 

Egyre közeledik a Mr. Olympia, így - részben ennek köszönhetően - egyre kevesebben vannak azok a versenyzők a verseny színpadán, akik még nem igazán vannak versenyformában, csak beneveznek egy-egy viszonylag jó helyezésért. Ez a tendencia látható volt az elmúlt hetekben, és most a Texas Pro-n úgy néz ki, kezdenek beérni a versenyzők.

A bajnok, Johnnie Jackson kiváló formában volt: talán már évek óta egyszer sem hozott ennyire meggyőző formát. Ennek lehet köze ahhoz is, hogy texasi lévén viszonylag keveset kellett utaznia, de az Olympia is egyre közeleg, és már többször színpadra lépett az elmúlt hetekben. Ugyan kondícióban még mindig tud javulni, de önmagához mérten elképesztően festett, ami a rettenetes felső test tömegével együtt gyilkos kombináció.

Annyira, hogy az előzetes favorit, Steve Kuclo még csak a közelébe sem tudott kerülni. Sőt, a tűzoltók gyöngyszemének még a második helyért is keményen meg kellett dolgoznia. Ugyan a "Királykobra" nem volt 100%-os formában, de szárazságban így is a verseny legjobbja volt, csak méretben maradt el Johnnie-tól.

A harmadik helyezett pedig, aki megfuttatta Kuclo-t a pénzéért, nem volt más, mint Robert Piotrkowicz. A lengyel a pontversenyben ezzel felküzdötte magát a - pillanatnyilag - biztos kvalifikálók közé, és segített megszilárdítani a helyét, hogy Johnnie a győzelmével kiszállt a versenyből. Így tehát Kelet-Európa egyik legjobbja nagy eséllyel ott lehet az Olympián, ráadásul ha így folytatja, lehengerlő formában, hiszen a többi vetélytársához hasonlóan egyre élesebben tudott színpadra lépni hétről hétre, mostanra pedig már-már elérte a csúcsformát is.

Michael Lockett és Stefan Havlik hozták el a negyedik és ötödik helyeket. Főleg az előbbi számít meglepetésnek a duóból, mivel Lockett az emúlt hónapokban megmutatta, hogy a mostanihoz hasonló mezőnyben akár a győzelemért is eséllyel indulhat, így mindenképpen szokatlan, hogy még a genetikai adottságok terén meglehetősen középszerű Piotrkowicz mellett sem rúgott labdába. Havlik pedig hozta a szokásosat, amivel újabb top helyezést tudott szerezni, de az Olympia szintjét még mindig nem üti meg.

 

Eredménylista:

1. Johnnie Jackson
2. Steve Kuclo
3. Robert Piotrkowicz
4. Michael Lockett
5. Stefan Havlik
6. Kevin Jordan
7. Henri Pierre Ano
8. Jon Anderson
9. Kenneth Jackson
10. Paulo Almeida
11. Juan Carlos Graham

 

Johnnie Jackson

 

Steve Kuclo

 

Robert Piotrkowicz

 

Michael Lockett

 

Stefan HavlikTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
300 kap. 
 / 4.9
11%   5 590 Ft  
4 990 Ft
1000 gr. 
 / 4.7
 
8 290 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Pabianice Nemzetközi verseny
Lengyelország, 1978
Pabianice Nemzetközi verseny Lengyelország, 1978
Cedric McMillan
Cedric McMillan
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Kuriózumok férfi jellegű nézőknek!
Kuriózumok férfi jellegű nézőknek!
Szénhidrát, hülye!
Szénhidrát, hülye!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....