Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
 

Jay Cutler jóslata az Olympiára

2015. 09. 18.
Jay Cutler bár már visszavonult, továbbra is a sport tölti ki a mindennapjait, így természetesen van véleménye a Mr. Olympia esélyeseiről, amit nem rejt véka alá.

 

 

Jay Cutler 2013-ban lépett színpadra utoljára, meglehetősen visszafogott sikerrel, és bár soha nem mondta ki, nem kétséges, hogy a versenyzés nincs már a tervei között. Ettől függetlenül ismeri a mai élmezőnyt személyesen és szakmailag is van rálátása, így a véleménye a 2015-ös Mr. Olympia végeredményéről mindenképpen érdekes.

 

Jó barátja, Phil Heath szerinte gyakorlatilag verhetetlen, és kizártnak tartja, hogy jobban mellé nyúljon, mint ahogy tette azt egy éve. Ha akkor nem veszített, idén sem fog, bár azt Jay is fontosnak tartotta elmondani, hogy Phil nem feltétlenül lett jobb 2011 óta, amikor is elvette tőle a koronát, senki nem versenyezhet vele izomformában és minőségben.

Kai Greene szerinte túl sok tömeget szedett fel, ami elrontja az arányait és a kondícióját is. Éppen ezért valószínűtlennek gondolta, hogy eséllyel mehetne a címért - már akkor is, amikor úgy volt, Kai versenyezni fog. Ez utóbbi állításában most már biztosan igaza lesz, hiszen a "Predátor" nem lesz ott a színpadon.

Dennis Wolf-ról viszont Jay már-már meglepően jó véleménnyel van: szerinte a "Farkasember" ízig-vérig testépítő, aki keményen dolgozik a címért. Ráadásul korban is a csúcson van, és kezdi megfejteni a formába hozás finomságait (ugyanis köztudottan guru nélkül, egyedül készül), éppen ezért lehet nagyon veszélyes.

Veszélyes persze Dexter Jackson is, aki még Jay mércéjével is mutáns. Ha bárki másról lenne szó, azt mondaná, 45 évesen már túl koros, hogy a legjobbak között legyen, de a "Pengét" butaság lenne leírni, rajta ugyanis nem fog az idő vasfoga. Tömeg, arányok, kondíció; minden, ami kellhet - a második helyhez.

 

Shawn Rhoden-ről az a véleménye, hogy jelenleg az övé a legszebb fizikum a profi élmezőnyben, ráadásul tudott hozni a gyengéjének számító mell- és hátizmain is. Ennek ellenére nem hiszi, hogy esélye lehetne Phil legyőzésére, még ha a szinte mindig tökéletes szárazsága komoly kihívóvá is teheti.

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay-ról pedig csak annyi mondandója volt, hogy bár megvan az iszonyatos tömege, amit még ő maga is csak nehezen képes elhinni, egyelőre nem elég definiált a fizikuma ahhoz, hogy a legjobbak között legyen. Persze nincs kizárva, hogy porszáraz legyen a színpadon, de Jay úgy látja az elmúlt évek alapján, hogy ha erre mostanáig nem volt képes, akkor most sem vár csodát.

Tippelni a konkrét sorrendre nem volt hajlandó, de nyilván Phil-t gondolja favoritnak, mögötte pedig szerinte nüanszok fognak dönteni a 2-4. helyek sorsáról Dennis Wolf, Shawn Rhoden és Dexter Jackson között.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
-8%
0,5 kg 
 / 4.7
85 gr. 
 / 4.7
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Sexy&Fit
Sexy&Fit
Superbody Tavasz Kupa 2007
Palecián Judit, Lakatos Mihály
Superbody Tavasz Kupa 2007 Palecián Judit, Lakatos Mihály
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
2008.02.18.: Scorus Bernát 3/1
2008.02.18.: Scorus Bernát 3/1
Brokkolis-szezámmagos csirkecsíkok sült tésztával - Body.Builder Gasztro Rovat 21. rész
Brokkolis-szezámmagos csirkecsíkok sült tésztával - Body.Builder Gasztro Rovat 21. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....