Logo
 

Jenő a finneknél nyomul tovább

2014. 10. 08.
A Nordic Pro leglényegesebb pontja nem a nagyágyúk nevezése, hanem Kiss Jenő indulása, aki emberfelettit mutatott a Prága Pro-n.

 

 

Legalábbis tizenöt év kihagyás után élete legjobb formáját hozni szinte felfoghatatlan teljesítmény, Kiss Jenő pedig megcsinálta ezt a múlt hétvégén, Prágában. Igaz, így sem fért be a top 15-be, de a Mr. Olympia szintű mezőnyben megállta a helyét, Finnországban pedig lehet esélye arra, hogy behúzzon egy top tízes helyet is. A sport közvetlen élmezőnye ugyanis úgy tűnik, csak az Olympia utána agyament két hétben akart versenyezni, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy nyitott a lehetőség egy 2015-ös kvalifikáció elcsípésére.

Az elmúlt napok eredményei alapján Roelly Winklaar lehet a győzelem legfőbb esélyese, még ha mostanra már össze is szedett annyi előkelő helyezést, hogy a pontrendszer miatt szinte garantáltan indulhat jövőre is az "O"-n. Seve Kuclo-nak éppen ezért jobban kéne egy első hely, de ez nyilván nem szempont a bíróknak, ezért vagy egy nagy adag szerencsére vagy egy brutális formára lesz szüksége, ha az első helyért akar meccselni. Erőből ugyanis eddig nem tudta legyőzni Winklaar-t, de persze bármikor fordulhat a kocka.

Ronny Rockel mindeközben úgy látszik, feltámadt halottaiból - vagy inkább csak a cukorbetegségéből -, és ismét jó formában van, bár még mindig nem sikerült visszatérnie az egyéni legjobbjához. Ennek ellenére az adott mezőnyben esélye lehet egy top helyezésre, hiszen minden eszköze megvan arra, hogy a jelenlegi mezőnyben bárkivel felvegye a harcot. Johnnie Jackson szintén jó formába került az utóbbi időben, így még negyven felett is versenyképes tud lenni, ráadásul bár a győzelmi esélyei halványak, a top 5-ben szinte biztosan lehet keresnivalója.

Robert Piotrkowicz és Alexey Lesukov helyezése a mezőny elejében már jóval kevésbé garantált. Hiába van meg ugyanis a potenciáljuk erre, Piotrkowicz-nak hajszálpontos formaidőzítéssel kel érkeznie, ha fel akarja venni a versenyt a tengerentúli kedvencekkel, Lesukov pedig még azt sem mutatta meg, hogy képes épkézláb kondíciót hozni profiként. Ha sikerülne neki, akár dobogós esélyei is lehetnének, de a tendencia inkáb azt mutatja, hogy újabb offszezonos szereplés várható - remélhetőleg az orosz végre rácáfol a saját korábbi beégéseire, és ezúttal tényleg odateszi magát.

Robert Burneika pedig továbbra sem adja fel a versenyzést, pedig senki sem vitatja, hogy "Hardcorowy Koksu" helye igazából a ringben és a medencés partikon van (Ne kattints ide). Vagy az állatkertben. A lényeg, hogy nem a Nordic Pro-n.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Indulólista

Vladimir Agrinskiy
Dainius Barinskas
Robert Burneika
Oleg Emelianov
Timo Honkala
Johnnie Jackson
Kiss Jenő
Steve Kuclo
Alexey Lesukov
Alexandre Nataf
Robert Piotrkowicz
Rudy Richards
Ronny Rockel
Nikitas Sotirios Manolakas
Alexey Shabunya
Mario Van Steenbergh
Roelly WinklaarTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
390 gr. 
 / 4.8
 
5 890 Ft
36 kap. 
 / 4.6
 
4 990 Ft
700 gr. 
 / 4.8
 
8 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2011
Superbody 2011
Hungarian Pro 2004
Prejudging:
Milazzo, Adzievski, Kallbach
Hungarian Pro 2004 Prejudging: Milazzo, Adzievski, Kallbach
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Mellgép és ösztrogénblokkolás
Mellgép és ösztrogénblokkolás
BKE: bicepsz csiga
BKE: bicepsz csiga
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....