Logo
 

Kai elhagyja az IFBB-t?

2015. 09. 28.
Felettébb furcsa és továbbra is hivatalos magyarázat nélkül áll a tény, hogy Kai Greene kihagyta a 2015-ös Mr. Olympia-t - lehetséges, hogy kilép az IFBB kötelékéből?

 

 

Kai Greene derült égből jelentette be a Mr. Olympia előtti napokban, hogy kihagyja a 2015-ös bajnokavatást. Továbbra sincs - és valószínűleg soha nem is lesz - hivatalos indoklás a döntése mögött, de a pletykák szerint a mocskos anyagiak álltak a háttérben.

Persze amikor egy negyvenéves versenyző kihagy egy egész évet azonnal felmerül a kérdés, hogy azt vetítheti előre, hogy hamarosan a visszavonulásást is bejelenti. Erről egyelőre nincs szó, hiszen a "Predátor" szemlátomást továbbra is masszív, és minden bizonnyal idén is komoly tényező lehetett volna az "O"-n.


Az viszont felettébb furcsa, hogy Lee Thompson, az IFBB ex-vezetőbírója Kai-t emlegeti annak meghatározó okaként, hogy nemrég kilépett a világ legnagyobb testépítő és fitnesz szövetségétől, és megalapította a sajátját. Ez azt sejteti, hogy a bajnok esetleg csatlakozni fog az újonnan induló szervezethez, még ha ez meglehetősen logikátlannak tűnik is.

Ugyanis Greene karrierje szinte biztosan nem fog addig tartani, amíg az új szövetség tényleg beindul, ráadásul arra sincs garancia, hogy valaha jól menő üzlet lesz belőle - számtalan szervezet bukott már be az utóbbi évtizedekben. Mindenesetre Thompson azt emlegeti, hogy a bevételeket megosztaná a versenyzőkkel, ami potenciálisan döntő érv lehet Kai számára.

 

 

Mindeközben a kétszeres Arnold Classic győztes mindettől teljesen függetlenül arról beszélt az IFBB európai elnökének, Rafael Santonja-nak, hogy az NPC és az IFBB az otthona. A felvétel pedig szinte biztosan a múlt hétvégén készült, amikor Kai az Arnold Classic Európára utazott. Ezen tények ismeretében tehát valószínűnek tűnik, hogy marad, és újra nekifut jövőre az Olympia cím megszerzésének, de az idei történések után bármi lehetséges.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
2,27 kg 
 / 4.6
5%   13 990 Ft  
13 290 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
340 gr. 
 / 4.4
 
4 265 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
MLO Olimpia 21-26év, -70kg
Burzuk Krisztián
MLO Olimpia 21-26év, -70kg Burzuk Krisztián
Vitaflex GP - PCA, 2018, Érd
Vitaflex GP - PCA, 2018, Érd
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Csirkepástétom gyúrós szendvicshez - Body.Builder Gasztro Rovat 35. rész
Csirkepástétom gyúrós szendvicshez - Body.Builder Gasztro Rovat 35. rész
BB.Tv Episode #17és1/2.
BB.Tv Episode #17és1/2.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....