Logo
 

Kai kihagyja az Olympiát!?

2015. 09. 10.
Kai Greene a legújabb pletykák szerint kihagyja a 2015-ös Mr. Olympia-t!

 

Kai-nak az Olympia az élete

 

Kai Greene évek óta hajtja a Mr. Olympia címet, de mostanáig nem sikerült megnyernie, főleg Phil Heath-nek köszönhetően. Ennek ellenére a "Predátor" bajnokhoz méltóan igyekszik képviselni a sportágat, és bár a tavaszi szezont már évek óta rendre kihagyja, mostanáig úgy tűnt, az Olympia győzelem a végső cél számára.

Ehhez képest a legújabb hírek szerint nem írta alá az Olympia szerződést, aminek a határideje már lejárt. Ez jelentheti, hogy valóban esze ágában sincs elindulni, de felettébb valószínűtlennek tűnik, hiszen évek óta ennek él, és az újonnan indított táplálékkiegészítő márkájának is jót tenne a versennyel járó médiafigyelem.

Szembeötlő üresség a jobb szélen

Olyan pletykák terjednek fű alatt, hogy Kai a szerződés egy részletében egyezkedni próbált, és mivel mostanáig nem tudtak megállapodni, így egyszerűen nem írt alá. Ez azonban a határidő lejárta ellenére sem feltétlenül végleges, hiszen előfordult már például Kevon Levrone-nal is, hogy a kötelező adminisztráció nélkül indult az "O"-n. Ráadásul egy Greene-hez hasonló sztár a versenynek is jót tesz, aki egyértelműen a trónfosztás legnagyobb esélyese.

Egyelőre csak annyi biztos, hogy a kétszeres Arnold Classic bajnok látványosan ki van hagyva az Olympia minden újonnan elkészült sajtóanyagából, de szerződés ide vagy oda, meglepetés lenne, ha valóban kihagyná a Mr. Olympia-t.

Ez nem előjáték egy baráti öleléshez

Végül az uralkodó bajok, Phil Heath sem állhatta meg, hogy hozzászóljon a legnagyobb riválisáról szóló pletykákhoz: "Persze, hogy drámázik, lehetőleg az utolsó percben, ahogy tavaly is tette a Prága Pro-n. Mindig csak a kifogások."

Ez nem különösebben politikailag korrekt vagy baráti hozzáállás a bajnoktól, de persze - különösen a tavalyi jelenetük után a színpadon - a sportban senki nem áltatja magát azzal, hogy kedvelik egymást. Mégis a bajnok imázsának talán többet használna, ha nagyvonalúan ignorálná a sportban terjedő pletykákat.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.9
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
120 kap. 
 / 4.7
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
%
60 ml 
 / 4.4
26%   390 Ft  
290 Ft
1,8 kg 
 / 4.4
5%   14 490 Ft  
13 765 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104360 fénykép található.
Hungarian Pro 2004
Muscularity Round
Jackson, Hovath, Jablonicky
Hungarian Pro 2004 Muscularity Round Jackson, Hovath, Jablonicky
Magyar Bajnokok
Éjszakája 2004
-85kg Szabadpóz
Gergyesi Ákos
Magyar Bajnokok Éjszakája 2004 -85kg Szabadpóz Gergyesi Ákos
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #119
BB.Tv Episode #119
Arnold Schwarzenegger - tárogatás
Arnold Schwarzenegger - tárogatás
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....