Logo
 

Kai megnyer minden Arnoldot?

2016. 03. 31.
Kai Greene nagyon úgy néz ki, hogy új célt tűzött ki maga elé, ugyanis idén már megnyert két Arnold Classic címet, és Brazília a következő célpont!

 

 

Dexter Jackson már tavaly elárulta, hogy miután van öt Arnold Classic bajnoki címe amerikából, amivel abszolút csúcstartó, és egy Mr. Olympia címe, amivel minden idők legnagyobbjai közé emelkedett, az lesz a célja, hogy mindegyik Arnoldon győzni tudjon legalább egyszer. Mivel a brazil versenyt mostanáig nem nyerte meg és idén sincs az indulólistán, ez legelőbb jövőre sikerülhet neki, viszont úgy néz ki, egy komoly vetélytársat kapott magának ezen meglehetősen egyedi és nagy presztízsű rekord beállításában.

Kai Greene ugyanis már csak 2016-ban a harmadik Arnold győzelmét akarja bezsebelni a mostani hétvégén Brazíliában, és még csak év elején járunk. Azt sem lehet kizárni, hogy a "Predátor" részt vesz a sorozat minden állomásán az idei évben, és az elmúlt egy hónapban mutatott teljesítménye alapján mindegy egyes alkalommal esélyes lehet a győzelemre, függetlenül attól, ki áll színpadra rajta kívül. Kissé meglepő az indulása, az év elején még az sem volt biztos, hogy Ausztráliába elutazik, most viszont úgy néz ki, nem bánja a tavaszi szezon elnyúlását. Ebből még korai lenne bármire következtetni a szeptemberi terveivel kapcsolatban, csak annyi biztos, hogy a kvalifikációt már többszörösen bebiztosította, így kizárólag rajta múlik, hogy részt vesz-e az Olympián.

Lionel Beyeke nagy esélyese lehetne a versenynek, ha nem lenne Kai is a vetélytársai között. Mellesleg a szakmában sokan úgy vélik, hogy a dél-amerikai Arnold szervezői tartoznak neki eggyel, miután két éve ugyanott nemhogy a győzelemről lemaradt, de egyenesen a negyedik helyre került, holott a fizikuma alapján akár első is lehetett volna. Persze Beyeke eddigi hírneve leginkább a "be nem váltott ígéret" státuszra alapul, és mivel ez az ígéret mára már sokszor lett nem beváltva, ráadásul olyan pletykák keringenek róla, hogy lusta, mint a dög, érdemes egészséges szkepticizmust fenntartani vele kapcsolatban.

Joshua Lenartowicz sem lehetett Greene komoly kihívója az év eddigi versenyein, azt viszont már bizonyította, hogy képes top profihoz méltó formát hozni. Ausztráliában - éppen a hazai versenyén - ugyan nem jött neki össze a csúcsforma, de előtte többször is brutális fizikumot mutatott a színpadon, amivel a második helyért még a legrosszabb körülmények között is csatában lehet. Feltéve persze, hogy megismétli a legjobbját, és ha így lesz, Kai pedig hibázik, akár még egy komoly presztízsértékű győzelem is összejöhet az ausztrál kiválóságnak.

Juan Morel Columbus-ban még nem volt csúcsformában, éppen ezért nem is sikerült igazán odakverednie a mezőny elejébe. Viszont Ausztráliát kihagyta, amivel némileg előnybe kerülhet a mostani hétvégén, hiszen kipihentebben és felkészültebben érkezhet Rióba, mint a versenytársai. Ettől függetlenül egyelőre Morel sincs azon a szinten, hogy egy top Kai Greene ellenfele lehessen, de a második helyért még mindig csatában lehet. Persze ehhez az kell, hogy ezúttal hozza a formát, mert különben Beyeke adottságai és Lenartowicz kondíciója könnyedén földbe döngölheti.


Indulólista:

Lionel Beyeke
Vitaly Fateev
Kai Greene
Josh Lenartowicz
Juan Morel
Ronny RockelTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
108 kap. 
 / 4.3
 
7 990 Ft
30 pak. 
 / 4.8
 
6 160 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
%
500 tab. 
 / 4.8
30%   8 990 Ft  
6 290 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Női Fitness Forma 2000, 160cm felett
Darázs Bernadett, Romvári Gabriella, Adamcsek Mária
Női Fitness Forma 2000, 160cm felett Darázs Bernadett, Romvári Gabriella, Adamcsek Mária
Sexy&fit
Gróf Brigitta
Sexy&fit Gróf Brigitta
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Darázs Ádám és a természetes tesztoszteronnövelés
Darázs Ádám és a természetes tesztoszteronnövelés
BB.Tv Episode #85.
BB.Tv Episode #85.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....