Logo
 

Kai nem a szövetséget hibáztatja

2015. 09. 16.
Kai Greene bejelentette, hogy nem indul a Mr. Olympia-n, de megvédte az IFBB elnökét.

 

 

Kai Greene bejelentette, hogy nem indul a Mr. Olympia-n, aminek a konkrét okai ismeretlenek. A "Predátor" azt nyilatkozta, hogy "nem engedik indulni", viszont az Olympia promótere, Robin Chang azt állítja, hogy szó sincs erről, és éppen Kai az, aki látszólag ok nélkül nem írta alá az induláshoz szükséges szerződést.

Közben arról szólnak a pletykák, hogy a kétszeres Arnold Classic bajnok és a menedzsere igyekezett üzleti kedvezményeket kicsikarni az expóra, aminek a rendezők nem engedtek, és ez eredményezte a mostani helyzetet. Bármi legyen is a háttérben, Kai már a bejelentéskor is nagyon ügyelt arra, hogy ne nevezzen meg senkit felelősként, és csak annyit mondott, hogy sokkal több dolog történik a háttérben, mint amit elárulhat.

Bármit jelentsen is ez, a felbőszült rajongói azonnal az IFBB-t és persze a szövetség elnökét hibáztatták - ami logikusnak tűnhet a helyzet láttán, legalábbis bővebb információ nélkül. Ugyanakkor Kai most (miközben útban van Las Vegas felé) egy videóban igyekezett tisztázni a helyzetet, legalább annyiban, hogy nem Jim Manion a felelős az ügy miatt, és ezért kéri a rajongóit, hogy ne zaklassák.

 

 

Újabb részletek továbbra sem derültek ki, de a versenyzői eligazítás előtti utolsó órákban már aligha lesz csoda: nagyon úgy néz ki, hogy Kai Greene nem lesz ott a 2015-ös Mr. Olympia színpadán, legfeljebb az expón.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
108 kap. 
 / 4.3
 
7 990 Ft
50 tab. 
 / 5.0
 
1 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Nemzetközi Erőfesztivál
Szeged, 2003
Nemzetközi Erőfesztivál Szeged, 2003
Amatőr Mr. Olimpia Prága
Amatőr Mr. Olimpia Prága
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Red Rock Reality 5.
Red Rock Reality 5.
Edzés gerincferdüléssel?
Edzés gerincferdüléssel?
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....