Logo
 

Két profi verseny egy napon?

2015. 10. 07.
A mostani hétvégén két IFBB profi verseny lesz egyszerre, így a mezőny is kettészakad, de mind a Nordic Pro, mind pedig a Europa Phoenix hoz néhány érdekes meccset - ráadásul Kiss Jenő is készül!

 

 

Kiss Jenő idei fő versenye elméletileg a Nordic Pro, ahova a csúcsformát időzíti, de az előzetes várakozásoknál erősebbnek ígérkezik a mezőny, így a top 10 is komoly eredmény lehet. A győzelemért várhatóan egy erős hármas fog harcolni Cedric McMillan, William Bonac és Roelly Winklaar személyében.

Cedric McMillan a Mr. Olympia-n nem tudott elindulni, mert bár belsős infóink szerint élete legjobb formájában volt, a vízhajtás során túl messzire ment, ezért kórházban végezte. Remélhetőleg a csúcsforma megmaradt azért, mert a Team Scitec kiválóságának jó esélye lehet győzni Finnországban, amivel már msot behúzhatna egy 2016-os Olympia kvalifikációt.

Ugyanerre a kvalifikációra pályázik viszont William Bonac is, aki múlt hétvégén, a Prága Pro-n legyőzte Roelly Winklaar-t. Persze még korai lenne azt állítani, hogy megelőzte a szamárlétrán, de tény, hogy Bonac minimum felért Winklaar szintjére. Mindketten elképesztő formát hoztak idén, míg William kompettebb, addig Roelly tömegben nagyobb, éppen ezért kettejük között minden bizonnyal a kondíció fog dönteni. Sőt, ez Cedric-re is igaz.

Ronny Rockel is erős formát hozott idén, ami nem volt jellemző rá, amióta kialakult a cukorbetegsége. Csakhogy a német nem adta fel, és rendíthetetlen kitartással végül rájött, hogyan tud újra poengeéles kondícióba kerülni. A győzelemre ugyan nincs sok esélye a fenti nevek mellett, de bármelyiküket elkaphatja, ha hibáznak.

Robert Piotrkowicz-tól és Alexey Lesukov-tól várhatnánk csodát, de nem tesszük, mert pozitívan csalódni sokkal jobb. Piotrkowicz a struktúrája miatt legfeljebb a top 5-re pályázhat, a győzelemért aligha rúghat labdába, Lesukov pedig a testépítés csodafiújából a sport tékozló fia lett, aki gyenge kondícióval pazarolja a tehetségét és a legmagasabb szinten eltöltött éveit.

 

 

 

Úgy néz ki, az a kivételes helyzet állt elő, hogy az Európa kontra Amerika összehasonlításból most előbbi került ki győztesen, ami főleg testépítésben ritka, most mégis az öreg kontinens mutat erősebb mezőnyt.

Europa Phoenix fő favoritja Steve Kuclo, aki idén eddig nem remekelt túlságosan, de a Mr. Olympia óta eltelt hetekben már láthatóan javult. Remélhetőleg ez a tendencia azóta sem állt meg, és akkor az IFBB kedvenc tűzoltója nagy eséllyel behúzhat egy újabb győzelmet és egy biztos kvalifikációt, ami után lenne ideje egy hosszabb offszezonra, hogy jövőre még erősebben térjen vissza.

Lesz azért Kuclo mellett más is, amiért érdemes lesz nézni a show-t: Jose Raymond, a 212 font alatti kategória kiválósága, Flex Lewis elsőszámú kihívója kipróbálja magát openben. "Flex", a súlykorlátos divízió bajnoka évek óta ígérgeti, hogy meglépi ezt, de mindig halasztgatta a döntést, Jose viszont nem szórakozik, benevezett, aztán lesz, ami lesz. Prágában helyszíni szakértőnk szerint agyabeteg izmosságot és romszáraz formát mutatott, amivel már magasság ide vagy oda, openben is labdába lehet rúgni. Meglepetés lenne, ha nyerni tudna, de talán nem annyira, mint elsőre gondolnánk, ugyanis tény, hogy Raymond igazi testépítő.


Nordic Pro indulólista:

William Bonac
Alexander Fedorov
Roman Fritz
Dalibor Hayek
Kiss Jenő
Tomas Kaspar
Alexey Lesukov
Cedric McMillan
Marek Olejniczak
Jerry Ossi
Robert Piotrkowicz
Ronny Rockel
Ratislav Solar
Mario Van Steenberghe
Roelly Winklaar


Europa Phoenix indulólista:

Moe Bannout
Lloyd Dollar
Vitaly Fateev
Juan Carlos Graham
Dusty Hanshaw
Kenneth Jackson
Rafel Jaramillo
Steve Kuclo
Lukas Osladil
Jose RaymondTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
500 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft +1000 pont
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
37 gr. 
 / 4.9
 
240 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Ironman Pro 2003
Johnnie O. Jackson
Ironman Pro 2003 Johnnie O. Jackson
Amatőr Mr. Olimpia Prága
Amatőr Mr. Olimpia Prága
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Darázs Ádám és a természetes tesztoszteronnövelés
Darázs Ádám és a természetes tesztoszteronnövelés
Minden amit tudnod kell a marhahúsról
Minden amit tudnod kell a marhahúsról
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....