Logo
 

Ki állítja meg Bonac-et?

2015. 11. 11.
William Bonac éve eddig nagyon sikerült, és úgy néz ki, újabb győzelem kerülhet a neve mellé a hétvégi San Marino Pro-n!

 

 

William Bonac már a Mr. Olympia-n is közel járt ahhoz, hogy a top hatba kerüljön, ráadásul azóta legyőzte Roelly Winklaar-t is, aki az "O"-n még előtte végzett. Ha pedig ez nem lenne elég, a Nordic Pro-n már hetekkel ezelőtt bebiztosította a kvalifikációját a 2016-os Olympiára, így akár ezt is megengedhetné magának, hogy jövő szeptemberig színpad közelébe se menjen. Szerencsére egy sor nagyágyúval ellentétben nem így áll a dologhoz, ezért Olaszországban, a San Marino Pro-n is megméreti magát. Ez több szempontból is jó, hiszen egyrészt egy igazi top versenyző is lesz a mezőnyben, másrészt pedig - ha sikerül ismét nyernie - eloroz egy kvalifikáló helyet a többiektől.

Ez persze felettébb rosszindulatúnak tűnhet, de a valóság az, hogy minél kevesebben kvalifikálnak az "O"-ra, annál nagyobb lesz a verseny presztízse. Márpedig kevés kvalifikáló csak úgy lesz, ha többen tudnak egy éven belül többször is győzni.

A fő kihívója Ronny Rockel lehet, aki néhány éve még a holland kiválósághoz hasonló pozícióban volt a ranglétrán. Viszont a cukorbetegsége kialakulása óta nem egészen tudott visszatérni a régi formájához: mostanáig idén ősszel került ehhez a legközelebb. Benne van a pakliban, hogy éppen mostanra érett be a forma teljes mértékben - ráadásul az olasz verseny logisztikailag kisebb kihívás Németországból, mint a tengerentúliak -, de Ronny már nem mai csirke. Ennek ellenére benne van a pakliban, hogy ismét csúcsformába kerül, és esélyt sem ad senkinek.

Robert Piotrkowicz is eséllyel pályázhatna a győzelemre, de papírforma szerint semmi esélye Bonac és Rockel ellen - hacsak utóbbiak nem lőnek hatalmas bakot. Ez szerencsére soha nincs kizárva, úgyhogy a lengyel reménykedhet a győzelemben is, de a minimális célkitűzés az lehet számára, hogy Olaszországból is elhozzon néhány pontot, és ha egy első hellyel nem is jön össze, egy pontversenyes meghívót már most megalapozzon magának a jövő évre.

Azonban ez még mind csak a bevezetés volt, az igazi sztár személyazonosságát mostanáig ködbe burkolta az Erő. Szerencsére az is ébred mindjárt, és azt is ideje elárulni, hogy a hétvége fénypontja Kiss Jenő lesz. Jenő, "Az Isten" legutóbbi versenyein még nem volt 100%-os formában, viszont a Nordic Pro óta - amit eredetileg fő versenyének szánt - eltelt hetekben volt lehetősége javítani. Éppen ezért okkal remélhetjük, hogy a mostani hétvégén a legenda élete legjobbját fogja hozni, és akkor még egy top ötös helyezés sem lehet elérhetetlen.

 

Nem kérdés, kivel van az Erő

 

Indulólista:

Jaime Atienza
William Bonac
Anvar Abdel Tawab El Sayed
Emiliano Delluomo
Toni Gutierrez
Kiss Jenő
Tomas Kaspar
Petar Klancir
Zoran Kolevski
Josh Lenartovicz
Franco Mazzotta
Zaher Moukahal
Marek Olejniczak
Robert Piotrkowicz
Constantino Polesel
Ronny Rockel
Fabrizio Zittucro
Miha ZupanTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
%
300 gr. 
 / 4.2
10%   4 990 Ft  
4 490 Ft
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
500 tab. 
 / 5.0
 
6 690 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
IFBB OB 2000, -80kg
IFBB OB 2000, -80kg
Sexy&Muscular
Sheron Kestler
Sexy&Muscular Sheron Kestler
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Nem baj hanem kérted, akkor is kapsz tanácsot!
Nem baj hanem kérted, akkor is kapsz tanácsot!
Bajnokok Éjszakája 2009 -3.
Bajnokok Éjszakája 2009 -3.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....