Logo
 

Lee Prest is megy a levesbe?

2017. 10. 28.
Lee Priestnek nem kell a szomszédba menni jó ideje némi agyhalálért, de most életveszélybe került.

Ne izgulj, ez csak a tavalyi!

 

A valamikori nagy, de törpe reménység Lee Priest unalmában seggtől fejtetőig kivarratta magát mint ahogy általában az egészséges pszichikumú emberek szokták, mert ugye nem elég, hogy extrém módon izmos, az extrémizmokat össze is kell firkálni. A versenyzést pedig rég feladta, így csak bulvár jellegű témákban hallani róla néha.

Most azonban komoly hírek jöttek: életveszélyes állapotban került kórházba. Manapság pedig ez elég ijesztő hír tud lenni, mert volt pár halálesetre példa.

Mielőtt azonban koxot kiabálunk, az ok önhibáján kívüli. Egy fertőzés. Állítólag potenciálisan halálos  bakteriális szívfertőzése volt, ami rendellenes szívverést és rosszullétet okozott.

Idézzük a webbeteg.hu-t:

Az endocarditis kialakulása a műbillentyűvel élők és az intravénás kábítószer-élvezők között is gyakori, valamint azoknál a betegeknél is, akik tartósan kórházban fekszenek, és a vénájukban huzamosabb ideig kanült kell viselniük. Új típusú fertőzési forrás a fiatalok körében terjedő tetoválás és testékszerviselés (piersing), mellyel kapcsolatban szintén létrejöhet fertőzés. A különböző helyeken  viselt testékszerek endocarditist és sok más, súlyos károsodást idézhetnek elő, ha a behelyezés és a viselés higiéniája nem megfelelő.

Ezzel persze semmit nem akarunk mondani, mivel nem tudunk az ügyről semmit. De nem árt, ha tudod. 
 

9 nap után engedték ki a kórházból, és rögtön olyasmit írt valamelyik közösségi tárgyadombra, hogy valószínűleg a nem evilági szupercsoda képességei miatt maradt életben. Mellékelve erről egy csodás szarrátetovált törpesuperman képet.

Hát bizony a legnagyobbakkal is előfodul néha, hogy kórházba kerülnek, bármily egészséges életet is élnek. Lee-vel például jó régen, tavaly fordult elő utoljára. 

Jó lesz egyébként, ha felépül, új pálya nyílt ugyanis: várja az új európai IFBB Elite Pro szövetség! Vagy legalábbis nekik égetően szükségük lenne rá.

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.9
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
%
500 gr. 
 / 4.4
20%   5 490 Ft  
4 390 Ft +1000 pont
1 lit. 
 / 4.7
 
6 490 Ft
300 gr. 
 / 4.8
 
4 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104359 fénykép található.
Bajnokok Éjszakája 2009
Molnár Péter
Bajnokok Éjszakája 2009 Molnár Péter
Sexy&fit
Sara Krajnik
Sexy&fit Sara Krajnik
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Red Rock Reality 56.
Red Rock Reality 56.
Grand Prix Due Torri 18.
Grand Prix Due Torri 18.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....