Logo
 

Lenartowicz elvitte a szezonzárót is!

2015. 11. 21.
Josh Lenartowicz, miután egy héttel ezelőtt a semmiből megérkezett a profi bajnokok elit klubjába, a Ferrigno Legacy-n újabb első helyet gyűjtött be!

 

Lenartowicz és Cormier a Hihetetlen Hulk - Lou Ferrigno kupával

 

Josh Lenartowicz két éven keresztül nem tudta felhívni magára a figyelmet profi körökben, az elmúlt egy hétben viszont tényleg odaért. Az ausztrál a San Marino Pro-n jött, látott és győzött, ráadásul nem harmadvonalas versenyzőket kellett maga mögé utasítania: William Bonac volt a legnagyobb ellenfele, aki a Mr. Olympia-n is már megkörnyékezte a top hatot. Akkor szoros volt a verseny, de mostani hétvégére Chris Cormier segítségével sikerült ismét csúcsformába kerülnie, és Bonac-kel sem kellett megmérkőznie, így simán vitte a kupát. Közben pedig annyira lendületbe jött, hogy már a Levrone Pro Classic-on való indulást emlegeti, és ha így folytatja, az sem kizárt, hogy ott - minden bizonnyal egy komolyabb mezőnyben - elvihet majd egy még nagyobb díjat.

Ronny Rockel közben valószínűleg igencsak szívja a fogát, hogy megint nem jött össze a győzelem, de nincs oka szégyenkezni. Ismét jó formát hozott, de egyszerűen nem volt elég jó ahhoz - különösen a hátpózokban -, hogy meglegyen az első hely. Ráadásul gyorsan gyűlnek a pontjai az Olympia kvalifikációs versenyben: a tizenkét pont, amit az "O" óta eltel hetekben összeszedett idén már elég lett volna a kvalifikációhoz. Ez persze semmire sem garancia, de ha jövőre így folytatja, akkor Las Vegas-ig nincs megállás.

A képzeletbeli dobogó alsó fokára Rafael Jaramillo állhatott fel, aki sok szempontból jó adottságokkal bír, viszont ami erősen hiányzik nála, az a kerek izomzat. Ez pedig olyan tényező, amit gyakorlatilag lehetetlen gyökeresen megváltoztatni, ezért valószínűleg tartósan nem jut majd a profi élmezőnybe - kisebb versenyeken viszont lehet esélye.

Branden Ray pedig csendben visszatért. 2013 tavaszán versenyzett utoljára, akkor még a 212 fontos katgória stabil tagjaként, de úgy tűnt, utána végleg szögre akasztotta a póznadrágot. Ez viszont nem történt meg, és a másfél hónapja nyilvánosságra került fotók nem hazudtak: még mindig megvan az izomtömege, sőt most már annyi izmot szedett magára, hogy openben is megállja a helyét. Az ötödik hely azért még mindig nem annyira előkelő, mint lehetne, ugyanis az adottságai alapján előrébb is végezhetett volna, csakhogy a fizikuma teljes kiélezését az elmúlt bő két évben nem sajátította el. Mindenesetre úgy néz ki, végleg áttért az openbe, és ha egyszer valóban csúcsformában lép színpadra, komoly tényező lehet belőle.

 

Eredménylista:

1. Josh Lenartowicz
2. Ronny Rockel
3. Rafael Jaramillo
4. Manuel Lomeli
5. Branden Ray
6. Frank McGrath
7. Bola Ojex
8. Lionel Brown
9. Pedro Barron
10. Frank Roberson
11. Omar Deckard
12. Rudy Richards
12. Zaher Moukahal
14. Michael Ely
15. Oleg Emelianov
16. JoJo Ntiforo
16. Damion Ricketts
16. Luke Schrembi
16. Edardo Zoega de Oliveira

 

 

Josh Lenartowicz

 

Ronny Rockel

 

Rafael Jaramillo

 

Manuel Lomeli

 

Branden RayTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
1,6 kg 
 / 4.6
 
13 290 Ft
120 kap. 
 / 4.7
 
3 990 Ft
330 gr. 
 / 4.3
 
5 215 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Magyar-Csehszlovák-Lengyel Verseny 1975, Varsó
Magyar-Csehszlovák-Lengyel Verseny 1975, Varsó
Mátra Kupa 2004
-80kg újonc kategória
Szántó Ottó
Mátra Kupa 2004 -80kg újonc kategória Szántó Ottó
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #137
BB.Tv Episode #137
Superbody 2012 - A legenda folytatódik ... 2. rész
Superbody 2012 - A legenda folytatódik ... 2. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....