Logo
 

Levrone Lengyelországba költözik?

2015. 10. 29.
Kevin Levrone újra megjelent a színen, ráadásul izmos és lengyelekkel üzletel!

 

 

Kevin Levrone a bő tíz évvel ezelőtti visszavonulása óta azzal foglalta el magát, hogy néha kitalálta, visszatér a versenyzéshez, majd gyorsan visszakozott. Ez már lejárt lemez, ezért tiszta szerencse, hogy most nem is erről van szó.

A legújabb hír az, hogy 2016-ban debütál a Levrone Pro Classic, ami Lengyelországba hozza a profi mezőnyt. Ráadásul az is lehet, hogy jövőre Kevin versenye lesz az idénynyitó, ugyanis az időpont február 27. lesz, vagyis minden bizonnyal az Arnold Classic elé kerül - bár még nem biztos, hogy nem lesz verseny még ennél is korábban, mert egyelőre nincs kész a végleges versenynaptár.

Ami pedig még fontosabb, hogy bár Kevin Levrone szervezői minőségben és Lengyelország kombinációja elsőre talán nem hangzik biztatóan, de 60.000 dollár lesz a díjazás, ami a harmadvonalas profi versenyeknél klasszissal jobb. Még az is lehet tehát, hogy az IFBB profik szezonja jövőre Európában kezdődik egy nagy dobással - ami mindenképpen jót tenne az öreg kontinensen a testépítésnek.

Kevin mostanában elég izmos

Persze nem is Lerone-ról lenne szó, ha legalább pletykák szintjén nem merült volna fel az esetleges visszatérése, az egykori kiválóság ugyanis látványos izomtömeget szedett magára az elmúlt hónapokban. Nem kell azonban attól tartani, hogy hirtelen felugrik aszínpadra, és mindenkit lenyom, annyira ugyanis még mindig nem izmos, és ötven felett már nem lehet nagy dolgokat elvárni tőle, legyen akármekkora legenda is.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
30 pak. 
 / 4.8
 
6 490 Ft
4 kg 
 / 4.1
9%   13 190 Ft  
11 990 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Franco Columbu
Franco Columbu
Bajnokok Éjszakája 2009
Varga Csilla
Bajnokok Éjszakája 2009 Varga Csilla
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Jung Bea: nem bikini!
Jung Bea: nem bikini!
BB.Tv Episode #84.
BB.Tv Episode #84.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....