Logo
 

Levrone visszatérne - de ki hiszi el neki?

2015. 03. 27.
Kevin Levrone visszatérése mostanra szinte közröhej tárgyává vált, de talán most megtalálta azt a motivációt a visszatéréshez, ami eljuttathatja a színpadig: a pénzt.

 

 

Kevin Levrone már tíz éve játssza azt, hogy időnként beígéri a visszatértét a színpadra, aztán eltűnik a balfenéken, és nem történik semmi. Sikerült ezt olyan extrém szinten művelnie, hogy mostanra már mindenki csak röhög a a kijelentésein, éppen ezért a legújabb felvetést is érdemes fenntartásokkal kezelni.

A motiváció mindenesetre ezúttal nem áll meg abban, hogy hiányzik neki a színpad meg az izomtömeg. A legújabb hírek szerint a roppant eredeti ötlet által vezérelve megalkotott táplálékkiegészítő márkája elhagyta az Egyesült Államokat, és már világszinten terjed.

Nyilván a visszatérése ennek promóciója lenne, amivel csak az a baj, hogy ha a marketing is bekerül a képbe, nem ártana valamilyen formában sikeresnek lennie. Csakhogy még minden idők legnagyobbjai sem fiatalodnak, és komoly masters versenyek híján nagyon úgy néz ki, hogy a mostani profi mezőnyben nem tudna érdemben labdába rúgni.

Feltéve persze, hogy eljut egyáltalán a színpadig, amire az esély csekély, hiszen minden bizonnyal a fenti tényállást saját maga is átlátja. Ha pedig ez a helyzet, akkor a mostani kijelentéseivel csak némi olcsó hírverést tud generálni a termékeinek, de bízunk benne, hogy Kevin, aki egyébként máig sokak példaképe, nem ennyire gyökér.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
%
120 tab. 
 / 4.6
24%   4 490 Ft  
3 410 Ft
285 gr. 
 / 4.3
 
8 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2003
Olav Ovaa, Debreceni Gábor, Baksa Norbert
Superbody 2003 Olav Ovaa, Debreceni Gábor, Baksa Norbert
Bihaæ Open 2007
Igor Ljubiæ, Ivan Lepèin
Bihaæ Open 2007 Igor Ljubiæ, Ivan Lepèin
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Peak Minősítő Bajnokság 1.
Peak Minősítő Bajnokság 1.
BB.Tv Episode #22.
BB.Tv Episode #22.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....