Logo
 

Martinez visszatért az esélyesek közé?

2016. 07. 24.
Victor Martinez olyan formát hozott az első Baltimore Grand Prix-n, amilyet régen nem láthattunk tőle, így csont nélkül behúzta a győzelmet a durva mezőnyben!

 

Akim Williams

 

Victor Martinez sokak szemében 2007 megkoronázatlan Mr. Olympia bajnoka, és vitathatatlan, hogy az elmúlt bő évtized egyik kiemelkedő alakja. Csakhogy az akkori lehengerlő éve óta nem találja saját magát: sérülések, családi tragédiák és börtönökben tett kiruccanások érték egymást, amit a sportbeli eredményei is erősen megsínylettek. A "Dominikai Dominátor" azon most, csupán napokkal a 43. születésnapja előtt visszavágott, és olyan formát mutatott, amire a szakmában sokan már nem gondolták képesnek. Ennek minden bizonnyal köze van ahhoz a közel egy hónapos kiránduláshoz, amit a közel-keleten tett, Bader Boodai-nál. Kondícióban is ott volt a szeren, a combjai szemből jobban festettek, mint bármikor a 2008-as sérülése óta, és összességében vastagabb is volt. Ha még tovább tud javulni, a Mr. Olympia-n akár a top helyezésekért is harcba szállhat, ugyanis az első Baltimore Grand Prix megnyerésével megszerezte a kvalifikációt is.

Akim Williams hiába nyitott egy igen meggyőző victory pózzal, a győzelem ezúttal nem jött össze. Ezt azonban nem az elspórolt felkészülésnek köszönheti, ugyanis szemlátomást kiváló formában volt, csak pechére a hamvaiból feltámadó Martinez túl sok volt neki. Ugyanakkor brutálisan vastag volt, kőkemény kondícióban, és a fizikuma egyértelműen adott, hogy a kisebb versenyeken bármikor és bárkivel megküzdjön az első helyért, és akár az "O"-n is a legjobb tíz közé kerüljön - feltéve, hogy sikerül kvalifikálnia az utolsó hetekben.

Michael Lockett ismét jó formát hozott, de ezúttal nem tudott a legszárazabb lenni a mezőnyben, ugyanis a fenti két úriember jobb volt nála ezen a területen. Ugyanez igaz az izomtömegre is, különösen a hátizmokra, ahol Lockett egyelőre nincs a nagyágyúk szintjén. Ennek ellenére nincs oka szégyenkezni, ugyanis a mezőny kifejezetten erős volt, így a harmadik helye rendkívül értékes. Arról nem is beszélve, hogy a dobogóval előkelő helyre került a kvalifikációs pontversenyben, így még ha győzni nem is tud, könnyen lehet, hogy megkapja a meghívót az Olympiára.

Maxx Charles a Team Scitec képviseletében a negyedik helyig jutott, hiába hozott gyakorlatilag pontosan ugyanolyan formát, mint a korábbi hetekben. Egyszerűen a mostani mezőnyben ez még a dobogóra sem volt elég, pedig bevallottan a győzelemre hajtott, és ha az ellenfelei nem érkeznek olyan kiváló formában, mint ahogy végül tették, lett volna keresnivalója az első helyek között.

Clarence Devis látszólag egy ideje kissé el volt tűnve, de valójában végig aktív maradt, csupán az eredmények nem jöttek úgy, ahogy szerette volna. A mostani ötödik helyének viszont egyértelmű jelzésértéke van, ugyanis egyértelműen tudna még szárazabb lenni, amivel akár a kisebb versenyeken győzelmekért harcolhatna. Fred Smalls pedig a hetedik helyre szorult, hiába fogadkozott, hogy mostanra már tökélyre fejlesztette a vízhajtási technikáját, most mégsem működött 100%-osan. Innen tehát nagyon össze kell kapnia magát, ha akár pontokkal is kvalifikálni akar az "O"-ra.

 

Eredménylista:

1. Victor Martinez
2. Akim Williams
3. Michael Lockett
4. Maxx Charles
5. Clarence Devis
6. Rafael Jaramillo
7. Fred Smalls
8. Jeff Long
9. Alexander Federov
10. Ryan Pateracki
11. Michael Cipriani
12. Bill Wilmore
13. Kenneth Jackson
14. Panexce Pierre

 

Victor Martinez

 

Akim Williams

 

Michael Lockett

 

Maxx Charles

 

Clarence Devis

 

Rafel Jaramillo

 

Fred Smalls
Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
360 gr. 
 / 4.6
 
5 790 Ft
100 tab. 
 / 4.8
 
2 365 Ft
150 kap. 
 / 4.9
 
3 690 Ft
330 gr. 
 / 5.0
 
5 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Euro Fitness Kupa 2007
Lénárd Gábor
Euro Fitness Kupa 2007 Lénárd Gábor
Sportolj Velünk 1977. október
Sportolj Velünk 1977. október
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Sly: Hello Hungary
Sly: Hello Hungary
Mit használ Kathi Béla és mit nem?
Mit használ Kathi Béla és mit nem?
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....