Logo
 

Max Charles győzött Tampában!

2015. 08. 09.
Újabb Team Scitec győzelem született a nyáron, méghozzá ezúttal Max Charles jóvoltából a Tampa Pro-n!

 

 

Max Charles már többször bizonyította a rátermettségét az IFBB-ben, de mostanáig a győzelem csak álom maradt számára. Az adottságok mindig megvoltak, viszont most állt össze minden: a tömeg, a kondíció és a mezőny is. Ugyan lehetett volna még szárazabb, de kiváló formát hozott, így mindenképpen van oka az elégedettségre.

Fouad Abiad volt az előzetes favorit, aki szintén a Scitec csapatának színeiben idén már kétszer is nyerni tudott. Csakhogy ezúttal nem alakult tökéletesen a hétvégéje, ugyanis hiába volt a legszárazabb a top versenyzők közül, kissé ellaposodott, így nem tudta tartani magát Max rettenetes tömege ellen. Mégis örülhet, hiszen a Mr. Olympia-n már rég bebetonozta a helyét, és talán az lenne a legokosabb, ha legközelebb már csak az "O"-n lépne színpadra.

Johnnie Jackson hozta a szoksásosat: jól nézett ki, de még így is a legkevésbé kondícionált volt a top háromból. Ezt pedig nem tudta ellensúlyozni a borzalmas méreteivel sem, így csak a harmadik hely jutott neki. Mégis van oka az elégedettségre, ugyanis ezzel a pontversenyben szinte biztos helyre került, így több opciója is van. Felkészülhet a következő hetekben akár több versenyre is, megpróbálva összehozni egy biztos kvalifikációt, vagy hátradőlhet, és egy többé-kevésbé biztonságos helyzetből koncentrálhat kizárólag az Olympiára.

Egy másik favorit, Michael Lockett egészen az ötödik helyig csúszott hátra, miután a dobogósokon kívül még Stefan Havlik is megelőzte. Lockett meglehetősen gyenge kondícióban állt színpadra, valószínűleg elszúrt valamit a felkészülés végén. Robert Piotrkowicz mindeközben hozta azt, amit megszokhattunk: komoly tömeg és komoly felkészültség, még ha ez utóbbi tekintetében egyértelműen nem is volt a topon. Mindenesetre a lengyel még így is jó volt egy hatodik helyre, ami pontot ugyan nem ér, de ígéretes kezdete lehet az őszi szezonnak.

Közben pedig a 1990-es évek egyik legendás versenyzője, Vince Taylor megkapta a Joe Weider életműdíjat, és ennek örömére - szigorúan ruhában - le is nyomott egy rögtönzött szabadpózt, amiben minden idők legjobbjai közé tartozik.

 

 

Max Charles

 

Fouad Abiad

 

Johnnie Jackson

 

Stefan Havlik

 

Michael Lockett

 

Robert Piotrkowicz

 

Vince TaylorTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 kap. 
 / 4.7
 
4 190 Ft
100 tab. 
 / 4.9
 
2 390 Ft
%
100 tab. 
 / 4.5
24%   1 990 Ft  
1 510 Ft
500 gr. 
 / 4.4
 
2 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Hungarian Pro Fitness 2003
Hungarian Pro Fitness 2003
Superbody 2003
Kokovai Andor, Szabó László, Remzső Ferenc
Superbody 2003 Kokovai Andor, Szabó László, Remzső Ferenc
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Magyar Bajnokság 2001 - Gulyás András
Magyar Bajnokság 2001 - Gulyás András
Első versenyén rögtön győzött!
Első versenyén rögtön győzött!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....