Logo
 

McCarver ismét győzött!

2016. 07. 04.
Dallas McCarver az egyik legígéretesebb tehetség a mezőnyben, a Wings of Strength Chicago Pro megnyerésével újra bebizonyította, hogy a tavalyi kiváló szereplése a legkevésbé sem csak a vakszerencse műve volt.

 

 

Dallas McCarver brutális formát hozott idei első versenyére, a Wings of Strength Chicago Pro-ra, így rögtön győzni is tudott, amivel kvalifikált a 2016-os Mr. Olympia-ra. A verseny után azonnal bejelentette, hogy el is fog indulni, az addigi versenyeket viszont kihagyja, hogy az "O"-ra tudjon koncentrálni, ahol lehet keresnivalója akár a legjobb tíz között is. A mostani hétvégén a tömege egyszerűen túl sok volt az ellenfeleinek, bár kondícióban még van hova fejlődni. Remélhetőleg az Olympián még szárazabb lesz, és megmutatja, mire képes a legnagyobbak mellett.

Michael Lockett év elején állítólag börtönbe került rövid időre, ami akár igaz, akár nem, a fizikumán egyértelműen nem látszik. Persze az is lehet, hogy a börtönkoszt a tengerentúlon olyan minőségű, hogy egyszerűen ragad tőle az izom mindenkire. Ez részben tudományosan megmagyarázná a fegyencedzés-őrületet is. Viszont a lényeg az, hogy visszatért, és eléggé odavert. Azzal aligha lehet vádolni, hogy javított a gyenge pontjain, de visszemlékezve Victor Martinez ügyére a bevándorlási hivatallal, az is komoly dolog, hogy a tavalyi formájához vissza tudott térni, ami egy McCarver-mentes mezőnyben a következő hetekben győzelmet érhet neki.

Brandon Curry képviselte a Team Scitec-et a Chicago Pro élmezőnyében, és a dobogós hely arról árulkodik, hogy nem is csinálta rosszul, azért bőven hagyott kívánnivalót maga után. Curry genetikailag az egyik legkiválóbb versenyző az egész profi IFBB-ben, mégsem tudja kihozni magából a maximumot. Ezen a hétvégén újabb középszerű formát mutatott, és ahogy múlnak az évek, egyre kínosabb számára, hogy nem tud jó kondíciót hozni. Persze volt néhány kiemelkedő szereplése, de sajnos ezek képezik a kivételt a gyenge versenyek hosszú sorában, nem pedig fordítotva - ami egy fokkal könnyebben emészthetővé tenné a kisiklásokat.

Johnnie Jackson a negyedik helyre volt jó az adott mezőnyben, ami egyrészt jó eredmény, másrészt viszont kezd kicsúszni a kezéből a 2016-os Olympia kvalifikáció lehetősége. Egyelőre az itt megszerzett két pontjával szerénykedik a pontversenyben, viszont jelen állás szerint a kvalifikációhoz minimum 8 kell. Ez persze változhat, és nem szabad leírni a veterán versenyzőt, hiszen szeptemberig még akár egy győzelem is meglehet neki, de a helyzete nem túl rózsás egyelőre.

Akim Williams hatodik és Fred Smalls nyolcadik helyét érdemes megemlíteni. Williams fizikuma ugyanis lenyűgöző, brutálisan masszív és kerek izomtömegével akár a győzelemért is harcolhatott volna. Viszont ehhez az is kell, hogy tökéletesen felkészült legyen, ezen a hétvégén pedig a legjobb indulattal is nagyon vizes volt, miközben a rossznyelvek arról beszélnek, hogy kispórolta a munkát a diétából. Smalls pedig szintén a középszerű kondíció miatt került "csak" a nyolcadik helyre, miközben papírforma szerint a jelenlegi mezőnyben könnyedén a dobogón is végezhetett volna. Nem árt, ha valaki felvilágosítja arrról, hogy hiába hozták vissza a szabadpóz pontozását, azért még muszáj száraznak lenni a színpadon, a kűr ugyanis önmagában nem elég.


Eredménylista:

1. Dallas McCarver
2. Michael Lockett
3. Brandon Curry
4. Johnnie Jackson
5. Sasan Heirati
6. Akim Williams
7. Andrew Hudson
8. Fred Smalls
9. Rafael Jaramillo
10. Paulo Almeida
11. Timmy Gaillard
12. Kenneth Jackson
13. Eddie Bracamontes
14. Zdenek Voprada

 

Dallas McCarver

 

Michael Lockett

 

Brandon Curry

 

Johnnie Jackson

 

Sasan Heirati

 

Akim Williams

 

Andrew Hudson

 

Fred SmallsTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.9
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
120 kap. 
 / 4.7
 
4 190 Ft
50 gr. 
 / 4.3
5%   490 Ft  
465 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104359 fénykép található.
Superbody 2007
Csorbai Ádám
Superbody 2007 Csorbai Ádám
Franco Columbu

Sportolj Velünk 1977. szeptember
Franco Columbu Sportolj Velünk 1977. szeptember
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Scitec Muscle Beach 2013
Scitec Muscle Beach 2013
BB.Tv Episode #63.
BB.Tv Episode #63.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....