Logo
 

Még Toldi Zsuzsi is Kai-nak szurkol!

2015. 09. 27.
Kai Greene annyira jó volt az Arnold Classic Európán, hogy még Toldi Zsuzsi is neki szurkol!

 

 

Kai Greene hivatalosan máig megerősítetlen okból - valószínűleg anyagi érdekek ütközése miatt - kihagyta a Mr. Olympia-t, és bár elméletileg nem lett volna akadálya az indulásának, a 2015-ös Arnold Classic Európán is csak vendégpózolóként volt a színpadon.

Annyi legalább biztosan kiderült a mostani fellépéséből, hogy komoly egészségügyi gondjai aligha lehetnek, hiszen most is könnyeden mozgott a színpadon, és azzal sem lehet vádolni, hogy már ne lenne borzasztó vastag. Kondícióban ugyan szemlátomást nem úgy áll, mint aki két nap múlva kész  lenne versenyezni, ami nyilván azt sejteti, hogy az őszi szezon hátralévő részében sem fogja megméretni magát.

 

 

Benne lehet a pakliban, hogy van igazságtartalma azoknak a híreszteléseknek, melyek szerint pont azért hagyta ki az őszt, mert nem úgy ment a felkészülése, ahogy tervezte. Viszont mivel már két hete bejelentette, hogy a visszalép az Olympiától, ráadásul nagy eséllyel ez még előbb eldőlt, egyáltalán nem kizárt, hogy csupán az azóta elfogyasztott ipari mennyiségű szemétkaja eredménye a mostani forma.

Bármi is az igazság, Rafael Santonja, az IFBB európai elnöke a biztonság kedvéért a nyakába akasztott egy érmet, ami jelzi, hogy nincs harag a "Predátor" és a szövetség között. Mindeközben pedig Toldi Zsuzsi igen lelkesen fotózott és tapsolt, csak a kamerától jött zavarba egy pillanatra.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
4 kg 
 / 4.1
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
120 kap. 
 / 4.7
 
4 190 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2014
Superbody 2014
MD Kupa 2007 Kistelek
Nehézsúly:+85kg
Jenei István, Dudás Antal
MD Kupa 2007 Kistelek Nehézsúly:+85kg Jenei István, Dudás Antal
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
HSMA II. Celldömölk Kupa 2014
HSMA II. Celldömölk Kupa 2014
A Jay Cutler szobor genetikai problémáinak elemzése
A Jay Cutler szobor genetikai problémáinak elemzése
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....