Logo
 

Meglepetés várható az európai Arnoldon!

2015. 08. 22.
Véglegessé vált az Európai Arnold Classic indulólistája, ami érdekes tényekre derített fényt az őszi szezonnal kapcsolatban!

 

 

Az Arnold Classic Európa mindig az év egyik csúcspontja, ami néhány héttel a Mr. Olympia után az öreg kontinensre, pontosabban Spanyolországba hozza a testépítés élmezőnyét. Nagy fordulatokra még nem került sor a történetében - például az uralkodó Olympia bajnok trónfosztására -, és sajnos nagyon úgy néz ki, hogy erre idén sem fog sor kerülni.

Persze nincs kizárva, de a jelenlegi indulólistán (ami a versenyzők számára kiküldött meghívókra kapott válaszok alapján áll össze) nem szerepel a címvédő és nylivánvaló favorit, Phil Heath, sem pedig fő riválisa, Kai Greene, magyarul ők biztosan nem fognak indulni. Ráadásul Phil tett olyan kijelentést, hogy a még további öt évesre tervezett profi karrierje könnyedén jelentheti azt, hogy csak öt versenyen vesz majd részt - ez pedig nyilvánvalóan az Olympiára utal.

Lesz viszont más érdekesség, hiszen a jelenlegi profi mezőny krémjéből többen beneveztek az európai Arnoldra, az igazi ínyencség mégis Zack Khan lehet. A brit kiválóság már évekkel ezelőtt kiharcolta a profi státuszt, azonban mindkét térdszalagját elszakította, így évekre kivonta magát a forgalomból - legalábbis ami az IFBB versenyeit illeti. A visszatérése pedig nem sikerült úgy, ahogy azt a szakma remélte: meglehetősen gyenge kondíciót hozott, és a combjain szemmel látható volt a sérülések nyoma.

Mivel hosszú időre eltűnt az aktív versenyzők közül, úgy tűnt, hogy Zack visszavonult, de a neve az indulólistán azt bizonyítja, hogy erről nincs szó. A pihenő remélhetőleg jót tett neki, és most végre megmutatja, mire képes valójában, mert ha tényleg képes eltüntetni a sérülés nyomait, és az utóbbi időben dolgozott a gyengéin, végre komolyan leteheti a névjegyét a profik közt.

 

Indulólista:

William Bonac
Brandon Curry
Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay
Alex Fedorov
Dexter Jackson
Aziz Jelali
Steve Kuclo
Alex Lesukov
Juan Morel
Shawn Rhoden
Fred Smalls
Roelly Winklaar
Dennis Wolf
Zack Khan
Michael KefalianosTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
100 g.k. 
 / 4.8
 
3 190 Ft
0,9 kg 
 / 4.7
 
6 690 Ft
%
2,273 kg 
 / 4.7
24%   20 890 Ft  
15 890 Ft
%
300 gr. 
 / 4.2
10%   4 990 Ft  
4 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2018
Superbody 2018
IFBB Fitness MB 2005
Pazsitka Tünde
IFBB Fitness MB 2005 Pazsitka Tünde
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Jimmys Gym szeminárium - 1.
Jimmys Gym szeminárium - 1.
Superbody 2012 - A legenda folytatódik ... Forma kategória
Superbody 2012 - A legenda folytatódik ... Forma kategória
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....