Logo
 

Mi van Jay-jel?

2014. 10. 07.
Jay Cutler továbbra is folyton játszadozik a visszatérés gondolatával - mi lesz még ebből?

 

 

Jay Cutler 2011-ben elveszítette a koronát Phil Heath ellen, és ezzel majdnem véget is vetett a testépítő karrierjének, de egy év kihagyás után visszatért, hogy megkísérelje visszaszerezni a koronát. Ez azonban távolról sem úgy alakult, ahogy eltervezte, tavaly ugyanis "csak" a hatodik helyre futotta tőle, a győzelemtől pedig mérföldekre járt.

Ennek ellenére azóta sem jelentette be hivatalosan a végleges visszavonulását, még ha a szakmában amúgy már nyugdíjasként is tekintenek rá. A bajnok azonban a napokban elismerte, hogy továbbra is játszadozik a visszatérés gondolatával, de nem tudja eldönteni, mi lenne a helyes irány: ugyanis a színészkedés is foglalkoztatja, de a vászonra még jelen állapotában is túl izmos, ugyanakkor szívesen felkészülne a Mr. Olympia-ra is, ahhoz viszont arra lenne szükség, hogy ismét minden erejét a fizikuma újjáépítésébe fektesse.

Bár saját bevallása szerint egyelőre arra hajlik, hogy nyugdíjas testépítő maradjon, nem is említené a témát, ha nem foglalkoztatná komolyan a 2015-ös indulás gondolata, ami a testépítésnek biztosan jót tenne, Jay azonban ebből rosszul is kijöhet. Nem biztos ugyanis, hogy akár csak az egy évvel ezelőtti formát tudja hozni ismét, és ha még a hatodik helynél is hátrébb csúszna a ranglétrán, az a renoméja szempontjából kisebb katasztrófa volna.

Persze a 2013-as felkészülése bevallottan távol állt az ideálistól, hiszen jóval rövidebb lett a kelleténél, így még egy - viszonylag - sikeres visszatérés sem kizárt, a kérdés csak az, hogy a bajnok megkockáztatja-e.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
500 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft +1000 pont
%
500 tab. 
 / 4.8
30%   8 990 Ft  
6 290 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
NAC World Championship 2010
NAC World Championship 2010
INBA Grand Prix 2018, Pécs
INBA Grand Prix 2018, Pécs
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
FIBO 2013
FIBO 2013
Biotech kutatás 1.
Biotech kutatás 1.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....