Logo
 

Morel-nek túl jól megy?

2016. 01. 05.
Juan Morel felkészülése az Arnold Classic-ra jól halad - egyesek szerint talán túl jól is!

 

 

Juan Morel az elmúlt években megszilárdította helyét a sport legjobbjai között: a Mr. Olympia-n megfordult már a top 10-ben, és 2015-ben hazai versenyén, a New York Pro-n is győzni tudott. Utóbbin ráadásul jó barátjától, az élvonalból egy bő évtizede kirobbanthatatlan Victor Martinez-től orozta el a győzelmet.

Jelenleg a március eleji Arnold Classic van célkeresztjében, így még bő nyolc hete van hátra a színpadra lépésig. Ennek ellenére az elmúlt években a top versenyzőktől megszokotthoz képest feltűnően jó kondícióban van: minden valószínűség szerint, ha akarná, egy hónapon belül elérhetné a csúcsformát.

Juan Morel 8 héttel az Arnold Classic előtt

Ez annyiból mindenképpen biztató, hogy így biztosan nem fog dagadtan elindulni a versenyen, ahol a győzelemre előreláthatólan nincs sok esélye. Figyelembe kell venni viszont, hogy a tökéletes színpadi formát az is könnyedén elronthatja, ha egy versenyző túl korán éri el a csúcsformát, és ez abszolút benne van a pakliban Juan legutóbbi fotója alapján.

Mégis úgy tűnik, évről évre fejlődni tudott, és a tavalyi Olympián azt is megtapasztalta, mit nem szabad csinálnia az utolsó hetekben, így megvan rá minden esély, hogy élete legjobb formájával érkezik márciusban, és a dobogó környékén vitézkedhet. Azzal sem okozna nagy melgepetést, ha benevezne az évadnyitó Levrone Pro Classic-ra, ami február végén, egy héttel az Arnold előtt, Lengyelországban kerül megrendezésre.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
4,4 kg 
 / 4.5
 
14 990 Ft
30 pak. 
 / 4.8
18%   5 690 Ft  
4 690 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2007
Kozaróczy Tibor
Superbody 2007 Kozaróczy Tibor
Johnny Moya
Johnny Moya
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Body Fit Open - utolsó rész!
Body Fit Open - utolsó rész!
Superbody Kupa 2002 - 3. rész
Superbody Kupa 2002 - 3. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....