Logo
 

Most akkor Phil Heath visszavonul, vagy sem?

2018. 09. 20.
A közösségi pöcegödröt azért szeretjük (nem), mert mindenki hülyét csinál magából a segítségével.

 

2018-as Mr. Olympia, trónfosztás, öröm, végre jó irányba megyünk, nincs egyeduralom, visszajön a klasszikus forma. Itt tartunk most.

Mindenki azt találgatja, hogyan fog alkalmazkodni ehhez az úk kihíváshoz a hétszeres Mr. Olympia, Phil Heath, illetve alkalmazkodik-e egyáltalán, mert igen kézenfekvő ilyenkor szép csendben visszavonulni. A sportág történetében ugyanis mindössze egyszer tudta valaki visszavenni a címét, Jay Cutler 2009-ben. (Arnold Schwarzenegger 1980-as, botrányos visszatérését hadd ne számítsuk.)

Hogy az ügy bonyolultabb, egyúttal szánalmas is legyen, állítólag Phil felesége közölte valamelyik nyomorult közösségi oldalon, hogy Phil visszavonul. Ezt másnap Phil elviekben cáfolta, gyakorlatilag valami elképesztő, érthetetlen és szánalmas magyarázkodásba kezdett, aminek valahol az a lényege, hogy nem fog visszavonulni.

Tudni kell, hogy Phil értelmi színvonala úgy néz ki, hogy személys jópofizás után embereket tiltogat le és engedélyez újra a közösségi profiljában. Vagy nem ad interjút a szintén nagytudású Dave Palumbo-nak, mert az személyes kérdéseket tett fel, hogy jobban megvilágítsa a személyiségét, ahogy szokta más legendás sportolóknál is, mivel az emberek értelemszerűen tudni akarják, ki Phil Heath valójában. (Mi magunk se tudjuk.) Erre Phil rasszizmusra hivatkozott. 

Az egyik probléma Phil Heath személyiségével az hogy ennyi a személyisége. Nem érti, hogy a Mr. Olympia cím egy sport reprezentánst jelent és az emberek a cím mögött álló emberre kíváncsiak. 

Szóval Mr. Olympia 2019: Phil Heath jelen állás szerint visszatér. De lehet, hogy nem csak ő, hanem Kai Greene is?

 

 Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay a pletykák szerint régi-új edzőre váltott, hogy Jay Cutler ex-mentora vezesse győzelemre a következő években.
Shawn Rhoden a Mr. Olympián már tavaly legyőzte Phil Heath-et, most egy interjúban is megtette, és nem kellett több, mint némi kulturált viselkedés.
Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay ugyan műtétre készül, de talán mégsem tette ki Neil Hill szűrét annyira, mint korábban pletykálták.
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
0,454 kg 
 / 4.3
 
3 690 Ft
30 pak. 
 / 4.8
 
5 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104351 fénykép található.
Hungarian Pro 2004
Muscularity Round
Horvath, St. Cloud, Rockel
Hungarian Pro 2004 Muscularity Round Horvath, St. Cloud, Rockel
Vásárhelyi Zoltán
Vásárhelyi Zoltán
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Red Rock Reality 17.
Red Rock Reality 17.
Scitec Fotózás 2007/I.
Scitec Fotózás 2007/I.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....