Logo
 

Nagy a meccs New Yorkban!

2015. 05. 10.
Victor Martinez és Juan Morel borzasztóan közel egymáshoz, bár Tóth Dani szénája nem áll jól, azért Oláh Vivi lépett (legalább) egyet előre!

 

 

Az open kategóriában a bajoki cím sorsa az előzetes várakozásoknak megfelelően Victor Martinez és Juan Morel között fog eldőlni. Olyannyira nincs senki a közelükben, hogy külön összevetés volt kizárólag kettőjüknek, ami azt jelzi előre, hogy innen az első két helyről már kirobbantani sem lehet őket.

Egyébként olyan elképesztően közel vannak, hogy azt szinte fájdalmas látni tudva, hogy a legtöbb profi versenyen ilyen szoros meccsek legfeljebb elvétve fordulnak elő. Ha gyakrabban lenne hasonló csata, érdekesebb lehetne a sport.

A két barát abszolút egy szinten van, de úgy néz ki, Victor orrhosszal vezet, ugyanis alsó testben nála az előny, ráadásul izomérettségben is nála az előny. Ennek ellenére ez a Martinez már nem az a Martinez, aki néhány éve még a Mr. Olympia cím várományosa volt: deréktól felfelé még mindig jóval izmosabb, mint combban, ráadásul bélmentes darázsderékkal sem büszkélkedhet már egy ideje.

Juan Morel eközben sokat fejlődött, kondícióban és tömegben is utolérve korábbi mentorát. Ráadásul ezt a bírók is látják, szinte biztos, hogy a harcuk még nincs 100%-ban eldöntve, és egy jó (vagy rosszabb) döntős szereplés után még bármelyikük megszerezheti a győzelmet.

Tóth Dani eközben a mezőny hátuljába szorult, miután nem sikerült tökéletesen a formaidőzítés, és kissé bevizesedett. Ez pedig a New York Pro mezőnyében egyértelműen nem sülhet el jól: a zsűrizés után az sem tűnik valószínűleg, hogy Magyarország kedvence bekerül a legjobb tíz közé

 

Oláh Vivien eközben a Figure kategóriában vitézkedik, méghozzá úgy tűnik, jobb formával, mint egy hete. Ezúttal a második kihívásba került ugyanis, vagyis a top tízes környékén van. Egy hete 12. lett, azonban azt is bele kell venni a képletbe, hogy akkor kisebb és gyengébb mezőny mellett hozta az eredményt. Tehát New Yorkban ugyanaz a helyezés már önmagában hatalmas előrelépés lenne - ráadásul egyelőre még jobban is áll.

 

Victor Martinez

 

Juan Morel

 

Tóth DaniTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
500 tab. 
 / 4.8
30%   8 990 Ft  
6 290 Ft
500 gr. 
 / 4.5
 
3 790 Ft
1 kg 
 / 4.2
 
3 790 Ft
500 gr. 
 / 4.8
 
3 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2009
Forma Összetett
Lénárd Tamás
Superbody 2009 Forma Összetett Lénárd Tamás
Scitec Muscle Fest 2007
Jadran Damjanoviæ, Uroš Kren
Scitec Muscle Fest 2007 Jadran Damjanoviæ, Uroš Kren
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #105
BB.Tv Episode #105
Vadas - Body.Builder Gasztro Rovat 17. rész
Vadas - Body.Builder Gasztro Rovat 17. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....