Logo
 

Négy esélyese is van az Arnold Classic-nak

2017. 01. 10.
Nem indul Kai Greene az Arnold Classic-on, de Shawn Rhoden és három komoly kihívója igyekszik ezért kárpótolni mindenkit.

 

 

Shawn Rhoden, Cedric McMillan, Justin Compton és Dallas McCarver lesz a négy favoritja az évadnyitó Arnold Classic-nak Columbus-ban, március legelején.

A Scitec Nutrition szupersztárja, Shawn Rhoden volt a bajnok elsőszámú kihívója a Mr. Olympia címért tavaly, ezért jelenleg a legmagasabbra értékelt testépítő a mezőnyben. Ugyanakkor szó nincs arról, hogy kétségtelen lenne az első amerikai Arnold győzelme, mert tavaly is többen megelőzték az élmezőnyből, és a formaidőzítése sem volt hibátlan.

Cedric McMillan tavaly megszorongatta Kai Greene-t az Arnold első helyéért, amiről végül lemaradt, de azt bebizonyította, hogy megfelelő formaidőzítéssel van keresnivalója a legjobbak mellett. Ugyan az éve ennek ellenére se malakult zökkenőmentesen, de Cedric a meglepetések embere, és nem kizárt, hogy ismét nagyot alakít majd.

Justin Compton-t már évek óta titkos esélyesként emlegetik a szakmában, csak a titkot azóta mindenki tudja. Ezért mára egyenesen elvárás vele szemben, hogy lehengerlő formával minimum szorongassa meg a legjobbakat, és egyre inkább szüksége van egy átütő sikerre, hogy visszakerüljön a feltörekvő reménységek listájának első helyére. Az elmúlt két év nem sikerült jól neki, de nem került messze attól, hogy meglegyen végre a siker, és megkezdje a menetelést a csúcsra - ehhez egy Arnold Classic győzelem jó kezdet lenne.

Dallas McCarver még mindig fiatal, és az elmúlt két évbven töretlenül fejlődött, és lépdelt előre a ransorban. A tavalyi Olympián már nyolcadik lett, és ha így folytatja, minimum a dobogóért eséllyel indulhat az Arnoldon is, függetlenül az erős mezőnytől. Remélhetőleg egy zökkenőmentes felkészülés után újabb sikeres szezont kezd márciusban.

Josh Lenartowicz-tól is várhatunk nagy dolgokat, tavaly is tudott dobogót hozni a tavasz legnagyobb versenyén, de genetikailag nincs a legjobbak között, a kondíciójára támaszkodva pedig egyáltalán nem biztos, hogy azt meg tudja ismételni. Ráadásul Maxx Charles és Fouad Abiad is ott lesz a Team Scitec-től, nem is beszélve a mindig veszélyes, de gyakran dagadt Lionel Beyeke-ről, akik szintén nem könnyítik meg a dolgát.

Összességében egy szorosabb és több szereplős versenyre számíthatunk, mint egy éve, és ez az egész tavaszi szezonnak jót tehet. Sokat dobhat a versenyszellemen ugyanis, ha egy nagyágyú az év elején elkoboz néhány kvalifikáló helyet a többiektől, akik így rákényszerülnek több versenyre, ha indulni akarnak a Mr. Olympián.

Indulólista:

Fouad Abiad
Lionel Beyeke
Maxx Charles
Vitaly Fateev
Will Harris
Josh Lenartowicz
Michael Lockett
Dallas McCarver
Cedric McMillan
Juan Morel
Luke SandoeTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Baja Legerősebb Embere 2003
Papp Gyula
Traktorkerék-forgatás
Baja Legerősebb Embere 2003 Papp Gyula Traktorkerék-forgatás
Sexy&Fit
Elaine Goodlad
Sexy&Fit Elaine Goodlad
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Köredzés 3.
Köredzés 3.
Red Rock Reality 24
Red Rock Reality 24
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....