Logo
 

Nyáron a profiknak sem megy?

2015. 06. 18.
A nyári rohadt melegben általában senkinek nincs kedve a teremben izzadni, és úgy tűnik, idén ez valamennyire az IFBB profikra is átragadt!

 

 

A Brazil Arnold Classic az évad egyik legjobb versenye volt, de azóta a színvonal mélyrepülésben van: a Toronto Pro-n a top háromban is voltak komoly kondícióbeli problémák, és a soron következő Europa Dallas sem kecsegtet gigászok csatájával a színpadon. A másodvonalas profik között azért jó meccs várható: előzetesen úgy néz ki, három favorit is lehet a győzelemre.

Toney Freeman már évek óta nem tudott versenyt nyerni, ugyanis hiába a rettenetes X-alak és a korát meghazudtoló fizikum, mégiscsak az ötvenet súrolja, ami valamelyest a fizikumára is rányomta a bélyegét. Bár az arányai még mindig rendben vannak, nincs már meg az egykori darázsderék, a szárazság pedig mindig is problémás volt számára. Éppen ezért a győzelme nagyon esetleges, mert számtalan változónak össze kell állnia ahhoz, hogy az X-man újra esélyes lehessen, és akkor még nem is volt szó az ellenfelekről.

Fred Smalls ezúttal labdába rúghat a győzelemért, de ahhoz formát kell hoznia. Legutóbb Torontóban ez kifejezetten nem sikerült neki, így most mindenképpen jobbat várunk: ideje lenne már, hogy ne csak a legjobb szabadpózért járó különdíjakat és a közönség ovációját gyűjtögesse otthnra, hanem szerezzen végre egy győzelmi trófeát is.

A harmadik potenciális esélyes Brad Rowe aki még mindig újonc, de év elején már bizonyította rátermettségét. Na nem feltétlenül kell ezt szó szerint érteni, ugyanis adottságokban pont nincs a legjobbak között, viszont romszáraz formát hozni biztosan tud. A dobogós helyek alakulásába szinten biztosan lehet majd beleszólása, és ha jól jön ki számára a lépés, akkor a győzelemért is harcolhat - egy debütáló évben ez nem rossz.

Úgy tűnik tehát, hogy nyárra a profi mezőny krémje felszívodott, de nem kell aggódni. Olyan nagy lazulás már aligha fér bele a nagyoknál, hiszen mostanában indítja mindenki a versenydiétát a Mr. Olympia-ra, és nem lehet kérdés, hogy már előtte sem lógták el az edzéseket.

 

Indulólista:

Mark Byers
Adorthus Cherry
Stephen Frazier
Toney Freeman
Renaldo Gairy
An Nguyen
Jojo Ntiforo
Brad Rowe
Fred Smalls
Akim WilliamsTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
100 g.k. 
 / 4.8
 
3 190 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
90 kap. 
 / 4.6
 
6 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2011
Superbody 2011
Stacy Simons
Stacy Simons
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
MuscleWorld 1.
MuscleWorld 1.
Magyar Bajnokság 2001 - Schalli Zoltán
Magyar Bajnokság 2001 - Schalli Zoltán
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....