Logo
 

Nyert-e Dana az Arnoldon?

2015. 03. 08.
Kétségtelen, hogy a férfi testépítés volt az Arnold Classic főszáma, de akadt még komoly színvonal más kategóriákban is - Dana Linn Bailey például odavágott a physique-ben!

 

 

Dana Linn Bailey és Juliana Malacarne visszavágója a physique-ben volt az Arnold Classic fő érdekessége a női vonalon.

Dana nyerte a physique kategóriát, amikor az először megjelent az Olympia hétvégén, de tavaly elbukta a címet Juliana-val szemben. Kettejük párharca komoly filozófiai vitát is kezdett a kategórián belül, utóbbi ugyanis egyértelműen az izmosabb vonalat képviseli.

Az Arnold Classic tehát egy visszavágási esély volt Dana számára, de nem tudta visszavenni az első helyet a kategóriában, ugyanis be kellett érnie a második hellyel, miközben ellenfele újabb komoly címet szerzett magának. A physique-ben teht egyelőre marad a viszonylag izmosabb vonal, ugyanakkor észrevehető volt az, hogy egyikük sem olyan kemény kondícióval állt színpadra, mint fél éve az "O"-n, ami 99% valószínűséggel szándékos volt mindkettejük részéről.

 

Dana jó barátja, Jose Raymond viszont győzni tudott az Arnoldon, a 212 fontos kategóriában. Ugyan magasságban legfeljebb egy ülő kutyával veszi fel a versenyt, legalább olyan masszív, mint egy tank. Ráadásul ehhez kiváló kondíció is társult, így vita nélkül került hozzá a bajnoki cím: senki nem jelentett reális fenyegetést a győzelmére.

Hidetada Yamagishi sem, aki a második helyre futott be, és érthetetlen módon sikerült befogynia a 212 fontos súlykorlát alá úgy, hogy azt nem szenvedte meg a kinézete. Korábban a túll nagy súlyveszteségtől túl vékonynak és darabosnak tűnt a fizikuma, most viszont egységes volt, kőkemény és legalább olyan jó, mint az openes karrierje során bármikor.

Eduardo Correa, az előzetes favorit végül nem 100%-os formában lépett színpadra, tökéletes szárazság nélkül pedig nem tudta lemosni a fenti két izombombát. Ettől függetlenül nem szabad elfeledkezni arról, hogy alig néhány hónapja Flex Lewis legközelebbi kihívója volt, és ha megint össze tudja hozni a formaidőzítést, ugyanolyan veszélyes ellenfél lesz a 212-ben bárki számára, mint akkor volt.


Női Physique

Juliana Malacarne

Dana Linn Bailey


212 font alatt

Jose Raymond

Hidetada Yamagishi
Eduardo CorreaTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
0,9 kg 
 / 4.9
 
6 690 Ft
120 kap. 
 / 4.7
 
4 190 Ft
100 kap. 
 
 
3 160 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2011Szemes Béla
Superbody 2011Szemes Béla
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003
Barna, Remzső
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003 Barna, Remzső
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Molnár Peti megint nyert?
Molnár Peti megint nyert?
Tápkieg erőemelő szinten
Tápkieg erőemelő szinten
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....