Logo
 

Oliva veszített haza pályán, Lockett vitte a Chicago Pro-t

2018. 07. 08.
Michael Lockett élete formájában nyerte a Chicago Pro-t, mindenki más bakot lőtt, így többen ajándékba kaptak előkelő helyezéseket.

 

 

Chicago Pro a szezon egyik kevésbé népszerű versenye a profik körében, kevés ismert névvel, és sokak számára jó eséllyel egy erős szereplésre. A mezőny színvonala ennek megfelelően alakult, szemmel láthatóan a versenyzők legtöbbje nem hajtotta agyon magát a jó formáért.

Michael Lockett hozta el a győzelmet, a mezőnyben a legjobb kondíciót hozva. A felső teste azért egy fél árnyalattal kevésbé volt száraz, mint az alsó, de így is fenomenális volt. Még az aszimmetrikus combjai sem rontották el az összképet, így meggyőző fölénnyel zsákolta be az első helyet, és a Mr. Olympia kvalifikáció a Chicago Pro-n. Lockett igazi óriásölő bajnokká nőtte ki magát az IFBB-ben, mert valószínűleg sok fejlődési potenciálja már nem maradt, de adott körülmények között bárkire veszélyes lehet.

Sergio Oliva a hazai közönsége előtt a második helyre szorult, nem mentette meg, hogy a zseniális Cobra Kai főcímére vonult be, sem hogy nagyon élt a színpadon. Méretekben egyértelmű volt a fölénye Lockett mellett, de kondícióban nem voltak egy szinten, és a felső teste továbbra is egy mérettel kisebb a lábainál. Ezzel persze nem kell leírnia a szezont, a következő hetekben még összehozhatja az Olympia kvaifikációt. Az eszközei megvannak, csak ügyesebben kell kijátszani a lapjait.

Justin Luis Rodriguez szárazságban valamivel jobb volt az ifjabb Olivánál, de a fizikuma összképben elmaradt tőle. Jó hétvégén van túl egy újabb erős szerepléssel, és a kvalifikációs pontversenyben már az élmezőnyben foglal helyet. Ha így folytatja, két hónap múlva színpadra léphet az Olympián.

Sergey Kualev fizikuma a negyedik helyen minden szempontból rendben van, de semmi különlegeset nem mutatott. Az adottságai alapján nincs már benne sok kiaknázatlan potenciál. A kondíciója rendben volt, de nem romszáraz, és sok izmot kéne felszednie ahhoz, hogy igazán labdába rúghasson a fenti nevek mellett. A top 5 számára kiváló eredmény, ha nincs is sok esélye arra, hogy rendszeresen hasonlókat szállítson.

Brad Rowe-tól nem lehet elvitatni, hogy keményen lediétázott, de a formaidőzítés nem sikerült jól, ellaposodott, így még jobban kijöttek a strukturális hibái, pedig csúcsformában a dobogóért is harcban lehetett volna. A hatodik Kevin Jordan pedig adottságokban hiába jobb Rowe-nál, olyan formában lépett színpadra, mintha a verseny csak pár hét múlva lenne, így pedig nem tudott pontszerő helyet fogni.

 

Eredménylista:

1. Michael Lockett
2. Sergio Oliva
3. Justin Luis Rodrigez
4. Sergey Kualev
5. Brad Rowe
6. Kevin Jordan
7. Keith Williams
8. Matt Kouba
9. Seth Shaw
10. Jonathan DeLarosa
11. James Culberson
12. Derek Upshaw
13. Lionel Brown
14. Marc Arthur Dautruchee
15. Igor Gostyonin

 

Michael Lockett

 

Sergio Oliva

 

Justin Luis Rodrigez

 

Sergey Kualev

 

Brad Rowe

 

Kevin JordanTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
50 gr. 
 / 4.3
5%   490 Ft  
465 Ft
1000 gr. 
 / 4.8
 
5 990 Ft
450 gr. 
 / 4.4
5%   4 890 Ft  
4 645 Ft
0,5 kg 
 / 5.0
 
6 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
Sportolj Velünk Kupa 1976
Sportolj Velünk Kupa 1976
Mátra Kupa 2002
Újonc Testépítés
Mátra Kupa 2002 Újonc Testépítés
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Gerincmobilizálás
Gerincmobilizálás
Magyar Bajnokság 2001 - Tóth Zoltán
Magyar Bajnokság 2001 - Tóth Zoltán
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....