Logo
 

Oympia Kiss Jenővel?

2015. 09. 30.
A Prága Pro igazából nem más, mint a Mr. Olympia átköltöztetése Európába, ráadásul Kiss Jenő is ott lesz!

 

 

Prága Pro nem kisebb dolgot vitt véghez, mint hogy évről évre elhozza a profi testépítők legjobbjait Kelet-Európába. A díjazás óriási, és néhány héttel a Mr. Olympia után az időzítés is tökéletes, ráadául az amatőr Mr. Olympia-val együtt van rendezve. Sajnos Phil Heath, az urolkodó bajnok most már úgy tűnik rendszeresen kihagyja az "O" után kvöetkező versenysorozatot, de ez nem nagy meglepetés.

Sokkal furácsbb, hogy Dennis Wolf neve is hiányzik az indulólistáról, aki múlt hétvégén, az Arnold Classic Európán még színpadon volt - remélhetőleg nem egészségügyi problémák állnak a háttérben. Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay neve is a távol maradók közé került, pedig Spanyolországban úgy tűnt, kezd beérni a versenyforma.

Dexter Jackson és Shawn Rhoden viszont mindenképpen ott lesz, és idén harmadszorra is egymás torkának esnek. Az első két meccset a "Penge" nyerte meg, így a nyíltan az Olympia címre pályázó Rhoden-nek szüksége lenne egy győzelemre még a szezon vége előtt. Biztosan nem ártana az önbizalmának legalábbis, de ehhez pokoli kondíciót kell hoznia, miután Dexter azzal poénkodott (nem egészen megalapozatlanul), hogy még a repüléstől is csak szárazabb lesz.

Roelly Winklaar és William Bonac múlt héten szoros csatát vívott, és ennek jöhet a következő felvonása Prágában. Eddig rendre Roelly végzett előrébb, de Bonac kondícióban már megelőzte, és arányokban is jobb, így a kérdés az, hogy sikerül-e ezt olyan tökéletesre csiszolnia, amivel behozhatja a tömegbeli hátrányát.

Az igazi nagy durranás pedig Kiss Jenő, aki ismét felkészült, és a BB.Tv-ben megmondta már jóelőre, hogy az idei év lesz az, amikor valóban eléri majd a legjobb formáját. Persze Jenő tisztában van a realitással, ezért nem Prágára időzíti a csúcsformát, hiszen a jelen mezőnyben a top helyekre kerülni gyakorlatilag lehetetlen. Viszont ez egyáltalán nem számít, a lényeg az, hogy Kiss Jenő IFBB profiként, a világ legjobbjaival lesz egy színpadon, méghozzá elérhető távolságban.

Érdemes megfontolni az utazást, ennél jobb alkalom nem lesz akár profi csúcsversenyt látni, akár az itthon már isteni magasságokba emelkedett Kiss Jenőt élőben és versenyformában megnézni.


Indulólista:

Giovanni Azpeitina
William Bonac
Elvis Brown
Brandon Curry
Alexander Fedorov
Roman Fritz
Dalibor Hayek
Dexter Jackson
Tomas Kaspar
Michael Kefalianos
Kiss Jenő
Steve Kuclo
Marek Olejniczak
Lukas Osladil
Shawn Rhoden
Ronny Rockel
Ratislav Solar
Roelly WinklaarTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 kap. 
 / 4.7
 
4 190 Ft
100 tab. 
 / 4.9
 
2 390 Ft
108 kap. 
 / 4.8
 
6 990 Ft
500 gr. 
 / 4.5
 
3 790 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Bajnokok Éjszakája 2009
Nagy Orsolya
Bajnokok Éjszakája 2009 Nagy Orsolya
Hévíz Egyéni OB 2003
Darázs Ádám
Hévíz Egyéni OB 2003 Darázs Ádám
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Nick Árpád a felhúzásról
Nick Árpád a felhúzásról
Brutal Challange 2010 - Debrecen
Brutal Challange 2010 - Debrecen
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....