Logo
 

Phil mégis indul az Arnoldon?

2015. 09. 21.
Phil Heath korábban már biztosan kijelentette, hogy nem indul el többet az Arnold Classic-on, de úgy tűnik, meggondolta magát!

 

 

Phil Heath-et múlt hétvégén ötödszörre is a földkerekség legjobb testépítőjévé koronázták, miután sikerült visszaszorítania a sokat kritizált kiálló hasát. Ugyan idén is kapott hideget bőven, amiért nem érkezett 100%-os kondícióban, de a bajnok a verseny után látványosan elégedett volt magával.

Olyannyira, hogy még azt is elejtette, komolyan fontolgatja, hogy elinduljon a 2016-os Arnold Classic-on, amire Tony Doherty, az Ausztrál Arnold Classic főszervezője, aki éppen a mikrofont tartotta azonnal lecsapott, és közölte az "Ajándék"-kal, hogy ha felkészül tavasszal, Ausztráliába is mennie kell. A bajnok pedig helyeselt, úgyhogy benne van a pakliban, hogy az uralkodó Mr. Olympia 15 év után először (utoljára Ronnie Coleman lépte ezt meg 2001-ben) bevállal egy évben két felkészülést.

Az okát nem mondta el, amikor belekezdett ennek fejtegetésébe, addig jutott, hogy "Most tényleg megtanulhatja, hogy csinálja a dolgokat...", majd félbe hagyta, nehogy a sport rajongói nekiessenek az interneten. Tudva, hogy tart a rajongók reakciójától, nem lehetetlen, hogy úgy folytatódott volna a gondolatmenet: Kai Greene nélkül a mezőnyben szemlátomást megengedhet magának még kisebb hibákat is, anélkül hogy komoly veszélybe kerülne a győzelme.

Persze ez már puszta találgatás, ahogyan az is, hogy a "Predátor" nem lesz ott a mezőnyben, de könnyen lehet, hogy Phil már tud valamit, és minden eshetőségre készen van a terve.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
Új!
300 gr. 
 / 4.5
Új!  
5 690 Ft
108 kap. 
 / 4.3
 
7 990 Ft
2,27 kg 
 / 4.4
 
11 900 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2003
Szabó László, Remzső Ferenc, Vékony Zoltán
Superbody 2003 Szabó László, Remzső Ferenc, Vékony Zoltán
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Függeszkedős lábemelés
Függeszkedős lábemelés
Scitec Muscle Fest - 6. rész
Scitec Muscle Fest - 6. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....