Logo
 

Ramy nyerni fog, Winklaar terroristának öltözött

2017. 09. 15.
Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay megígérte a Mr. Olympia sajtótájékoztatón, hogy győzni fog, Roelly Winklaar pedig vagy Jézus vagy egy ISIS terrorista Cedric McMillan szerint.

 

 

Idén könnyebben egymásnak estek a versenyzők a Mr. Olympia sajtótájékoztatóján, kevésbé voltak menők a kötelező pc "Legyen világbéke!" típusú szövegek.

Phil Heath kissé felhúzta magát a kihívói kijelentésein, de összességében véve magabiztosnak (és masszívnak) tűnt. Az előzetes elemzések szerint egyértelműen az uralkodó bajnok a favorit a hetedik Olympia címe megszerzésére.

Shawn Rhoden határozottan megmondta, hogy nem a második helyért jött, mindenben fejlődött, és Phil egyértelműen verhető. Mindehhez még a haja is kinőtt, úgyhogy ennyi tömeget legalább szedett magára. Arcról meg lehet tippelni, hogy lesz szárazság.

Dexter Jackson visszafogottan csak azt a kérdést tette fel, hogy ha a korábbi években többször versenyzett, és mégis Phil sarkában tudott maradni, akkor vajon a többi élversenyzőhöz hasonlóan egy teljes év felkészüléssel hol végez majd?

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay nem játszadozik tovább: közepesnél rosszabb angolsággal, de félreérthetetlenül megígérte a közönségnek, hogy győzni fog, és olyat mutat a színpadon, amilyet még nem látott a világ. Érdeklődve várjuk.

Cedric McMillan, a Team Scitec sztárja bevadult, és Roelly Winklaar lumberszexuális szakállára utalva megmondta, hogy ilyen arccal vagy ő maga Jézus, vagy ISIS terrorista. Ha már belejött, villámgyorsan belekötött a műsorvezető cipőjébe, megmondta, hogy őt aztán nem veszik rá semmiféle sárdobálásra. Viszont legalább megemlékezett a nemrég elhunyt Dallas McCarver-ről is, aki szintén velük lehetett volna Las Vegasban.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
4 kg 
 / 4.1
9%   13 190 Ft  
11 990 Ft
%
100 tab. 
 / 4.5
24%   1 990 Ft  
1 510 Ft
%
30 pak. 
 / 4.8
20%   6 490 Ft  
5 190 Ft
3,08 kg 
 / 4.9
5%   17 990 Ft  
17 090 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
MLO Olimpia 2003
MLO Olimpia 2003
Csapatverseny 1972
Csapatverseny 1972
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
HSMA II. Celldömölk Kupa 2014
HSMA II. Celldömölk Kupa 2014
Brokkolis-mozzarellás tojásfehérje omlett - Body.Builder Gasztro Rovat 15. rész
Brokkolis-mozzarellás tojásfehérje omlett - Body.Builder Gasztro Rovat 15. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....