Logo
 

Ramy nyerni fog, Winklaar terroristának öltözött

2017. 09. 15.
Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay megígérte a Mr. Olympia sajtótájékoztatón, hogy győzni fog, Roelly Winklaar pedig vagy Jézus vagy egy ISIS terrorista Cedric McMillan szerint.

 

 

Idén könnyebben egymásnak estek a versenyzők a Mr. Olympia sajtótájékoztatóján, kevésbé voltak menők a kötelező pc "Legyen világbéke!" típusú szövegek.

Phil Heath kissé felhúzta magát a kihívói kijelentésein, de összességében véve magabiztosnak (és masszívnak) tűnt. Az előzetes elemzések szerint egyértelműen az uralkodó bajnok a favorit a hetedik Olympia címe megszerzésére.

Shawn Rhoden határozottan megmondta, hogy nem a második helyért jött, mindenben fejlődött, és Phil egyértelműen verhető. Mindehhez még a haja is kinőtt, úgyhogy ennyi tömeget legalább szedett magára. Arcról meg lehet tippelni, hogy lesz szárazság.

Dexter Jackson visszafogottan csak azt a kérdést tette fel, hogy ha a korábbi években többször versenyzett, és mégis Phil sarkában tudott maradni, akkor vajon a többi élversenyzőhöz hasonlóan egy teljes év felkészüléssel hol végez majd?

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay nem játszadozik tovább: közepesnél rosszabb angolsággal, de félreérthetetlenül megígérte a közönségnek, hogy győzni fog, és olyat mutat a színpadon, amilyet még nem látott a világ. Érdeklődve várjuk.

Cedric McMillan, a Team Scitec sztárja bevadult, és Roelly Winklaar lumberszexuális szakállára utalva megmondta, hogy ilyen arccal vagy ő maga Jézus, vagy ISIS terrorista. Ha már belejött, villámgyorsan belekötött a műsorvezető cipőjébe, megmondta, hogy őt aztán nem veszik rá semmiféle sárdobálásra. Viszont legalább megemlékezett a nemrég elhunyt Dallas McCarver-ről is, aki szintén velük lehetett volna Las Vegasban.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 kap. 
 / 4.7
 
4 190 Ft
390 gr. 
 / 4.8
 
5 890 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Fitness Magyar Bajnokság 1999
Fitness Magyar Bajnokság 1999
Vitaflex GP - PCA, 2018 Érd
Vitaflex GP - PCA, 2018 Érd
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Bihać Open 2009 - 1. rész!
Bihać Open 2009 - 1. rész!
Body Fit Open - utolsó rész!
Body Fit Open - utolsó rész!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....