Logo
 

Ramy tarol, Dani halad

2014. 05. 17.
Mamdouh "Big Ramy" Elsbbiay már a zsebében érezheti a győzelmet a New York Pro zsűrizése után, miközben Tóth Dani idei legjobb formájával a top hatban vitézkedik.

 

 

Mamdouh "Big Ramy" Elsbbiay kisebb meglepetésre fantasztikus formát hozott annak ellenére, hogy majdnem félbehagyta a felkészülést, a címvédés - és az ezzel járó kvalifikáció - szinte garantált. Ugyan kondíció tekintetében nem a legjobb a színpadon, ezt be lehet tudni a korábbi tüdőgyulladásának, ami miatt majdnem beáldozta a versenyt, és a zsűrizés végén látott utolsó kihívása Juan Morel-lel már szinte szükségtelen volt, ugyanis kilométereket ver a teljes mezőnyre.

Morel úgy tűnik, stabilan áll a második helyen, különben nyilván nem került volna külön kihívásban a címvédővel, de ennek ellenére nem kizárt, hogy a döntőig Jon Delarosa megelőzze, ugyanis nem volt meggyőző az előnye. Bár tömegben egyértelműen veri jó barátját, szárazság tekintetében közel vannak egymáshoz, és az alsó teste gyengeségei miatt nem garantált, hogy meg tudja tartani az előnyét.

Delarosa eközben látszólag a harmadik helyért harcol, de van még esély arra, hogy beérje az első kettőt - főleg második hely sorsába lehet beleszólása, mivel Big Ramy az eddig látottak alapján túl nagy falat lesz számára. Ennek ellenére a fizikuma kiegyensúlyozottsága és a remek felkészültség szinte biztosan feljuttatja a dobogóra, a kérdés csak az, hogy melyik fok jut majd neki.

Lionel Beyeke visszatért a szokásos formájához, vagyis megint elszúrta az időzítést, így minden bizonnyal nem lesz beleszólása a dobogóért folyó harcba. Bár a top 4-ben így is szinte garantált a helye, a mostani hétvége számára mindenképpen csalódás, ugyanis esélye sincs arra, hogy megszerezze a Mr. Olympia kvalifikációt. Persze a döntőig még javíthat, és felküzdheti magát a dobogóra, de a címvédő ellen már nincs esélye.

Tóth Dani mindeközben úgy halad előre, hogy látszólag egy helyben áll: bár "csak" a második kihívásba került be, és úgy tűnik, ismét az 5-6. helyért meccsel, ahogy egy héttel korábban, ezt ezúttal egy kiemelkedő mezőnyben teszi, idei legjobb formájával. Egyértelműen kezdi megszilárdítani a helyét az IFBB profik között, és már a komolyan vett versenyzők táborát erősíti, ami számára a tavaszi szezon fő célja - majd az őszi szezonban a tervek szerint még jobb fizikummal tér vissza.

Michael Kefalianos és Marius Dohne lehetnek Dani közvetlen ellenfelei, azonban előbbit tömegben és arányokban, utóbbit pedig szárazságban veri. Marius, Isten kedvenc fia ugyanis nem hozta össze a formaidőzítést tökéletesen, így kimaradt az első kihívásból, és nem kizárt, hogy egészen a tizedik helyig is visszacsúszhat - feltéve, hogy nem javít a formán a döntőig. Max Charles is belefolyhat a harcukba, ugyanis bár strukturális adottságokban egyértelműen nem a legjobb az ötödik helyért harcoló versenyzők között, szárazságban és izomminőségben nagyon ott van a szeren.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

Tóth Dani

 

Mamdouh Elsbbiay

 

Juan Morel

 

Jonathan Delarosa

 

Lionel Beyeke

 

Max Charles

 

Michael Kefalianos

 

Marius Dohne

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
4 kg 
 / 4.1
9%   13 190 Ft  
11 990 Ft
60 tab. 
 / 5.0
25%   3 990 Ft  
2 990 Ft
%
2,23 kg 
 
15%   17 590 Ft  
14 950 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Mr. Olympia 2002
King Kamali
Mr. Olympia 2002 King Kamali
WABBA World Championship 2010
WABBA World Championship 2010
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Karedzés 2.
Karedzés 2.
Scitec Muscle Fest 2008
Scitec Muscle Fest 2008
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....