Logo
 

Roelly győzni megy Chicago-ba

2014. 07. 02.
A nyári szünet kellős közepén a Chicago Pro töri meg a csendet a következő hétvégén, ahol megkezdődik a végső harc az utolsó Mr. Olympia kvalifikáló helyekért.

 

 

Az előzetes számítások szerint Roelly Winklaar, a tavalyi bajnok a legfőbb esélyes. Miután a saját felelőtlenségének köszönhetően egy motoros esés miatt kárba ment a tavaszi felkészülése, úgy döntött, ugyanott próbálkozik, ahol egy évvel korábban sikerült győznie. Bár ez nem garancia semmire, az indulólistáról Roelly a favorit, csak az a kérdés, hogy a formaidőzítést sikerül-e ismét úgy eltalálnia, mint egy évvel korábban.

Essa Obaid egy évvel ezelőtt úgy maradt le az első helyről, hogy negyedikként a közelében sem volt annak, a rajongók közül mégis sokan úgy érezték, jobb helyet érdemelt volna. Ez a nyereményét ugyan nem befolyásolja, ha sikerült egy komolyabbat fejlődnie az elmúlt egy évben, benne van a pakliban, hogy idén győzni fog. A kondíció Essa esetében általában nem kérdéses, viszont vannak gyenge testrészei, mint a hát és a láb, amik visszavethetik a mezőnyben, ha nem hozta fel őket eléggé.

Bill Wilmore a papírforma szerint akár a dobogóra is esélyes lehet, de a legutóbbi vendégfellépésekor, amire mellesleg a saját maga által rendezett versenyen kerített sort, még távolról sem volt csúcsformában. A fő probléma az, hogy erre a napokban, alig egy héttel a Chicago Pro előtt került sor, az pedig szinte kizárt, hogy napok alatt totális átváltozáson menjen át. Ennek ellenére megfelelő kondícióval kinézhet számára egy jó eredmény, az újabb győzelemre viszont alighanem még várnia - és főleg készülnie - kell.

An Nguyen kiválóan, magához képest meglepően jól szerepelt a tavaszi versenyeken, az elképesztő kondíciójával nála tömegben jóval nagyobb versenyzőket is maga mögé utasítva. Bár szárazságban eddig a legjobb volt szinte minden idei versenyén, a felvételek alapján eközben némi izmot is veszített. Éppen ezért, ha újabb top helyezésre pályázik ezen a hétvégén sem hibázhat az időzítésben, és az is segítene neki, ha az ellenfelei nem hoznak csúcsformát.

Akim Williams a profi debütálásra készül Chicago-ban, és az előzetes fotók alapján úgy tűnik, akár egy jó eredménnyel is indíthatja karrierje új szakaszát, viszont miután számtalanszor előfordult már, hogy kiemelkedően tehetséges versenyzők elvesztek a középmezőnyben, anélkül, hogy bármi jelentőset letettek volna az asztalra, még korai lenne örülni az új üdvöskének. Az adottságai kétségkívül megvannak ahhoz, hogy jó, sőt akár kiváló profi váljon belőle, egyelőre az lehet a célja reálisan, hogy kipróbálja magát a legjobbak között, és talán még az sem lehetetlen, hogy - akár a pontrendszert kihasználva - a következő hónapokban beverekedje magát a Mr. Olympia-ra. Feltéve persze, hogy ez szerepel a rövidtávú tervei között, ugyanis nem kétséges, hogy még fejlődnie kell gazdagon, mielőtt eséllyel indulhatna a testépítő sport krémje ellen.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Indulólista

Dan Decker
Constantinos Demetriou
Michael Emy
Timmy Gallard
Marshel Herman
Jeff Long
An Nguyen
Jojo Ntiforo
Essa Obaid
Frank Roberson
Jonathan Rowe
Akim Williams
Keith Williams
Bill Wilmore
Eboni WIlson
Roelly Winklaar
Brian Yersky
Maor Zaradez

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
60 kap. 
 / 4.9
20%   3 990 Ft  
3 190 Ft
500 gr. 
 / 4.8
 
8 990 Ft
44 pak. 
 / 4.7
3%   13 880 Ft  
13 490 Ft
0,9 kg 
 / 4.7
 
6 690 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Bodysport Kupa 2010
Bodysport Kupa 2010
Ironman 2007
Martin Kjellstrom
Ironman 2007 Martin Kjellstrom
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Egy éves a Cutler Gold!
Egy éves a Cutler Gold!
Hol edz Vörös Zoli?
Hol edz Vörös Zoli?
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....