Logo
 

Roelly nyert, Jenő hatodik a finneknél

2014. 10. 11.
Roelly Winklaar nyerte a Nordic Pro-t, miközben Kiss Jenő újabb bravúros szerepléssel ezúttal a a hatodik helyet hozta el!

 

 

Roelly Winklaar szoros csatát vívott Steve Kuclo-val, de végül a "Szörnyeteg" nyerte a hétvégét. Roelly a Mr. Olympia-n még igencsak gyenge formában volt, de az azóta eltelt rövid idő alatt óriásit javult, és Finnországban - ahova szerencséjére a top versenyzők nem utaztak el - végre reális esélye nyílt a győzelemre, amit azonnal be is váltott.

Kuclo az első helyről ugyan lemaradt, ami nem meglepő, hiszen a bajnok tömegével nem tudta igazán felvenni a versenyt, ugyanakkor a remek arányai és a kiváló kondíciója ellenére mégis labdába rúghatott. Ráadásul a biztos kvalifikációt egyelőre nem szerezte meg, de mostanra már a pontversenyben is elég jól áll ahhoz, hogy potenciálisan ne kelljen versenyeznie jövőre - noha erre aligha fog játszani, és szinte biztosan megpróbálja majd egy győzelemmel kivívni magának a helyet az "O"-n.

Johnnie Jackson és Ronny Rockel párbajában is hasonló tényező döntött: Johnnie a brutális méreteivel megszerezte a dobogó alsó fokát. Ennek ellenére Ronny-nak sincs oka szomorkodni, hiszen a mostani egyértelműen a legjobb szezonja azóta, hogy előjött nála a cukorbetegség. A németben tehát van még tartalék, vagyis minden bizonnyal a következő években még esze ágában sem lesz feladni a profi versenyzést.

Robert Piotrkowicz, a lengyel kiválóság volt az utolsó, aki a döntőbe került, és nem is véletlenül. Ismét remek formát hozott, de struktúrában képtelen volt felvenni a versenyt az előtte végzett sztárokkal. Kiss Jenő pedig ismét bizonyított a formával, és ezúttal nem volt olyan pechje, hogy a Mr. Olympia legjobbjai mellett kellett színpadra lépnie, így sikerült is hoznia egy kiváló hatodik helyet. Jenő izomminősége egyedülálló a mezőnyben, és sikerült átmentenie a kiváló formát Prágából, ami most már a bíróknak is feltűnt, így kerülhetett nála jóval ismertebb nevek elé.

Robert Burneika is ilyen, mármint ismertebb Jenőnél, csak sajnos nem a megfelelő okból. Leginkább a kiemelkedően intelligens dobásaival szokta felhívni magára a figyelmet, így most - pozitív értelemben - kissé meglepő, hogy testépítőként még mindig megállja a helyét. Alexey Lesukov ellenben nem lepett meg senkit, sajnos pont ugyanazt hozta, amit a profi éveiben megszokhattunk tőle. Roppant tömeg, középszerű kondíció, és természetesen a kiváló genetikai adottságok, aminek az ismertségét köszönheti. Ennek ellenére nem szabad leírni az oroszt, hiszen profi körökben még mindig fiatalnak számít, és bármikor dobhat egy nagyot, az ugyanakkor tény, hogy a profiskodás egyelőre nem megy neki.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Eredménylista

1. Roelly Winklaar
2. Steve Kuclo
3. Johnnie Jackson
4. Ronny Rockel
5. Robert Piotrkowicz
6. Kiss Jenő
7. Robert Burneika
8. Alexey Lesukov
9. Alexey Shabunya
10. Mario Van Steenberghe
11. Nikitas Sotirios Manolakas
12. Oleg Emelianov
13. Vladimir Agrinskiy
14. Alexandre Nataf
15. Rudy Richards
16. Dainius Barzinskas
16. Timo HonkalaTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
60 tab. 
 / 5.0
25%   3 990 Ft  
2 990 Ft
700 gr. 
 / 4.8
 
8 990 Ft
150 kap. 
 / 4.9
 
3 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2007
Farda Krisztián
Superbody 2007 Farda Krisztián
BSN Magyar Kupa 2007
Farkas Andrea
BSN Magyar Kupa 2007 Farkas Andrea
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Bemutató Tatán - 2.rész
Bemutató Tatán - 2.rész
Parasztszimpatikus kardioedzés
Parasztszimpatikus kardioedzés
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....