Logo
 

Slash nyerte meg Vancouver-t?

2016. 07. 11.
Ben Pakulski letarolta a Vancouver Pro-t a Team Scitec színeiben, és arra is emlékeztetett mindenkit, hogy bár vannak még gyenge pontjai, van stílusa is!

 

 

Ben Pakulski érdekes madár: ha formában van, az első gondolatunk, amikor kisétál a színpadra, hogy miért nincs a Mr. Olympia top 10-ben. Amikor pedig elér a hátpózokig, akkor arra gondolhatunk, hogy kapott egyáltalán profi kártyát. Ez a kettősség jellemezte mindig is, de most a brutál száraz kondíción kívül a győzelme mellett szólt az is, hogy roppant erős zenére csinálta a szabadpózát. A Guns N Roses-ról mindenki azt mond, amit akar, és "Pakman" pózolásától sem esünk hasra, de Slash szólóra bevonulni akkora királyság, hogy egyszerűen nincs több kérdés.

Ben Pakulski

 

Vancouver Pro második helyét is a Team Scitec tagja csípte el, Brandon Curry, aki hozta a szokásosat. Azzal semmiképpen nem lehet vádolni, hogy egyéni legjobb formát hozott volna, de azzal sem, hogy a szabadpóza erősebb lett volna az átlagnál. Így tehát az elfogadható kondíció, a kiváló genetika és némi szerencse a döntetlenek feloldásában az, ami a dobogó második fokára helyezte.

Pontegyenlőség alakult ki ugyanis Curry és a harmadik helyezett Fred Smalls között, és szemlátomást nem a szabadpóz döntött, akkor ugyanis Smalls örülhetett volna az ezüstnek. Szokás szerint kiváló show-t nyomott le, de hiába, a döntetlenek feloldása kegyetlen játék. Önmagához képest jól nézett ki, de a gyomorméretből még lehetne csiszolni, és szárazságban sem volt a bajnok, Pakulski szintjén - talán nem véletlen, hogy senki nem tudta igazán megszorítani a hétvégén.

Fred Smalls

 

Johnnie Jackson és egy újabb, az eddigiek között már a harmadik úriember a Scitec képviseletébe, Maxx Charles tudott még a dobogó közelében, és az Olympia kvalifikációs pontokat érő helyeken végezni. Egyikük sem volt csúcsformában, és mivel - érdekes módon mindkettőjüknél főként lábban - vannak hiányosságaik, így nem igazán tudtak beleszólni az első hely sorsába. Charles elég jól áll a pontversenyben, Jackson viszont jócskán le van maradva, így könnyen lehet, hogy csak egy győzelemmel biztosíthatja be a helyét az idei "O"-n.

Eredménylista:

1. Ben Pakulski
2. Brandon Curry
3. Fred Smalls
4. Johnnie Jackson
5. Maxx Charles
6. Paulo Almeida
7. Renaldo Gairy
8. Henri Pierre Ano
9. Iain Valliere
10. Tóth Dániel
11. Ken Jackson
12. Tomas Bures
13. Santana Anderson
14. Frantz Michel Prevaly

 

Ben Pakulski

 

Brandon Curry

 

Fred Smalls

 

Johnnie Jackson

 

Maxx CharlesTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
2,273 kg 
 / 4.7
24%   20 890 Ft  
15 890 Ft
%
szett 
 / 5.0
32%   9 270 Ft  
6 340 Ft
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
30 pak. 
 / 4.8
 
6 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2012

Athletic 2 - 5. hely

Vajda Péter
Superbody 2012 Athletic 2 - 5. hely Vajda Péter
Superbody 2014
Superbody 2014
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Magyar Bajnokság 2001 - Rodé Péter 2.
Magyar Bajnokság 2001 - Rodé Péter 2.
Grand Prix Due Torri 11.
Grand Prix Due Torri 11.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....