Logo
 

Sokesélyes a Golden State Pro!

2014. 08. 03.
Szoros befutó várható a Golden State Championship-en: a zsűrizés után ugyanis még egyáltalán nem lefutott a verseny!

 

 

William Bonac érkezett fő favoritként, és bár szemlátomást nem lógta el a felkészülést a nyári szünetben, nem sikerült számára tökéletesen a formaidőzítés. Így is megvan az esélye arra, hogy megszerezze az első helyet, de egyáltalán nem biztos, hogy ez sikerül is neki, viszont az mindenképpen mellette szól, hogy megvan a potenciálja ahhoz, hogy a javítson a formán a döntő előtt.

Manuel Romero kisebb meglepetést okozott azzal, hogy sikerült előlépnie a legjobbak közé - legalábbis a jelenlegi mezőnyben -, ugyanis bár a potenciálja mindig is adott volt, mostanáig nem sikerült eleget kihoznia magából. Ezen a hétvégén viszont odatette magát: nemcsak a felső testét sikerült látványosan felhoznia, hanem a kondíciót is eltalálta, és ami a remek struktúrájával gyilkos párost alkot.

Essa Obaid ezúttal kevésbé laposodott el, miközben sikerült hoznia a pokolian száraz formát, ezért még az is benne van a pakliban, hogy a döntőben hozzá kerül a bajoki trófea. Három komoly esélyes van tehát a zsűrizés után, ami a testépítésben kimondottan szokatlan: ha a zsűrizés után nem egyértelmű uganis a győztes személye, akkor is szinte minden alkalommal két személyes háború folyik a győzelemért.

Mohammad Bannout jó szereplése kisebb meglepetés volt, Jojo Ntiforo-é már kevésbé, miután utóbbi idén már többször megmutatta, hogy sereghajtóból komoly versenyzővé nőtte ki magát. Mindketten a porszáraz kondíciójuknak köszönhetően vitézkednek az első ötben, és bár arra kicsi az esély, hogy a dobogósok dolgába bele tudjanak szólni, a negyedik hely is sokat érhet a pontversenyben - főleg Jojo-nak, aki már korábban megkezdte a gyűjtögetést.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
30 pak. 
 / 4.8
 
6 160 Ft
%
100 tab. 
 / 4.7
20%   3 315 Ft  
2 650 Ft
500 gr. 
 / 4.5
 
3 790 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
IFBB Fitness MB 2005
Remenyik Ilona
IFBB Fitness MB 2005 Remenyik Ilona
Magyar Bajnokság 2005
Berkes László
Magyar Bajnokság 2005 Berkes László
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Strongman vs Bodybuilding Show 2.
Strongman vs Bodybuilding Show 2.
FIBO 2011 3. rész
FIBO 2011 3. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....