Logo
 

Giants Live Hungary

2014. 06. 07.
Budapesten harmadik alkalommal rendezik meg a Giants Live erősember viadalt!

 

 

Világszerte a legnézettebb magyarországi sportesemény – a Forma-1 után – a Giants Live Hungary.

A legnagyobb európai sportcsatornának, az Eurosportnak és 12 ország televíziós állomásainak köszönhetően az elmúlt két év budapesti Giants Live versenyét - közel 90 országban – nézők milliói láthatták főműsoridőben. 2012-ben és 2013-ban, a budapesti Ramada Resort - Aquaworldben rendezték meg az elmúlt 25 év egyik legrangosabb hazai erősember versenyét, mely hazai sikerekben bővelkedett.

A Giants Live erősember versenysorozat egyike a világ legnézettebb erősport eseményeinek, amely kiemelt partnere és kvalifikációs versenysorozata a hivatalos világ legerősebb embere (The World’s Strongest Man) világbajnokságnak. A Giants Live az IMG Sports Media csoport által kapott exkluzív licensszel rendelkezik, mely 35 éve kizárólagos jogtulajdonosa a The World’s Strongest Man-nek. A versenysorozat sajátossága, hogy három kontinensen, évente 3-6 alkalommal megmérettetést szervez, és az első három helyezett megszerzi a jogot a „The World’s Strongest Man”-en való indulásra.

A győzelmet 2012-ben Budapesten a korábbi junior súlyemelő világbajnok, Nagy Ákos vívta ki, aki ezzel tíz év szünet után elsőként képviselhette Magyarországot az erős emberek világbajnokságán. 2013-ban szintén Nagy Ákos végzett az akkor világbajnoki kvalifikációt jelentő 4. helyen, így a tatabányai erőatléta duplázhatott a legerősebbek világbajnokságán.

Az elmúlt évek sikeres szervezése után Magyarország immár harmadszor is elnyerte a jogot arra, hogy az idén is megrendezze a Giants Live világbajnoki kvalifikációs erősember versenyt.

Sajnálatos módon Nagy Ákos 4 héttel az idei verseny előtt, az országos bajnokság döntőjén súlyos bicepszsérülést szenvedett, így Magyarországot a 2014-es magyar bajnok, a martfűi Hajnal Tamás és a második helyezett, mezőszilasi Sebestyén János fogja képviselni a budapesti Giants Live viadalon.

A verseny 2014. június 20. (péntek) 18.00 órakor kezdődik az óbudai Dallas benzinkút és étteremnél, ahol 10 ország erősemberei mérik össze erejüket kamionhúzásban. A sportrajongók június 21. (szombat) 14.00 órától a budapesti Ramada Resort – Aquaworld helyszínén tekinthetik meg a folytatást, ahol öt versenyszámos (rönknyomás, kőgolyó emelés, autófelhúzás, izlandi kereszt cipelés és Conan kör) szupershowban ismét tekintélyes erők csapnak össze. A három kontinenst reprezentáló 10 fős mezőnyben 3 olyan izomkolosszus áll rajthoz, akik már megjárták ebben a sportágban a csúcsok csúcsát, a World Strongest Man versenyét is.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
108 kap. 
 / 4.8
 
6 990 Ft
500 gr. 
 / 5.0
20%   3 990 Ft  
3 190 Ft
30 pak. 
 / 4.8
18%   5 690 Ft  
4 690 Ft
60 tab. 
 / 4.6
 
4 190 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2001
Superbody 2001
Superbody 2006
A2 - Kelemen Dániel
Superbody 2006 A2 - Kelemen Dániel
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Kathi Béla edzésterve
Kathi Béla edzésterve
Waldorf saláta fehérjedúsan - Body.Builder Gasztro Rovat 29. rész
Waldorf saláta fehérjedúsan - Body.Builder Gasztro Rovat 29. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....