Logo
 

Tampában egy nagy visszatérés várható

2014. 08. 06.
A PBW Championships-szel Tampában folytatódik a szezon, ahol minden valószínűség szerint a második helyért fog folyni a harc.

 

 

A PBW Championships az utolsó valódi lehetőség a 2014-es Mr. Olympia kvalifikáció megszerzésére, ugyanis már csak egy kerekesszékes és egy Masters verseny van hátra - bár ez utóbbi valószínűleg komoly összecsapást tartogat.

Victor Martinez tehát megragadja az utolsó lehetőséget, hogy elnyerje a jogot az Olympián való indulásra, ami kissé szokatlan, hiszen a nagy nevek általában ezt nem hagyják az utolsó pillanatra. Azonban az elmúlt években mutatott szereplése után Victor már távolról sem olyan nagy név, mint egykor volt, és kevesek szerint rúghat labdába az "O"-n még egy top 6-os helyért is. A legújabb fotók tanúsága szerint viszont még korai lenne leírni a "Dominikai Dominátort", mert úgy néz ki, az egyéni legjobbjával készül a hétvégére, ami ha valóban összejön neki, a verseny a második helyért folytatott - jóval kevésbé érdekfeszítő - versengéssé silányulhat.

William Bonac, a múlt Golden State Championship bajnoka viszont ott lesz Tampában, remélve, hogy Victor hibázik, és a holland behúzhat egy újabb első helyet. Egy hete még nem volt csúcsformában, ezen minden bizonnyal tud majd javítani a következő napokban, és bár a győzelemre még az sem jelent garanciát, nem lehetetlen, hogy összejöjjön neki - de legalábbis a második helyre mindenképpen Bonac a favorit.

Manuel Romero egy hete közel járt a győzelemhez, de végül csak harmadik lett, amin most tovább javítana. Bár - ha nem lesznek változások az utolsó percben - ez a mostani mezőnyben nem lesz könnyű feladat, számára már az is egy győzelemmel érne fel, ha tovább tudna javítani az egy hete is szinte hibátlan formán. A felső teste és különösen a háta rengeteget fejlődött az elmúlt egy évben, ezért ha újra össze tudja hozni a formaidőzítést, számolni kell vele a dobogóesélyesek között.

Mohammad Bannout egy héttel korábban szintén kiválóan szerepelt, de már akkor is az egyéni elgjobbját hozta, ezért valószínűtlen, hogy még tovább tudjon javulni, úgyhogy számára a top 5 lehet reális célkitűzés a hétvégén.

Baitollah Abbaspour egy rövid 212-es kiruccanás után visszatér az Openbe, és bár a súlykorlátos divízióban nem ért el látványos sikereket, úgy tűnt, az Open jobban fekszik neki, vagyis a mostani hétvégén - ha hozza a formát természetesen - valószínűleg ismét a top helyekért meccselhet.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Indulólista

Baitollah Abbaspour
Pablo Ayala Zayas
Mohammad Ali Bannout
Jeff Beckham
William Bonac
Max Charles
Constantinos Demetriou
Lloyd Dollar
Stephen Frazier
Timmy Gaillard
Kenneth Jackson
Rafael Jaramillo
Manuel Lomeli
Victor Martinez
Alexandre Nataf
An Nguyen
Julius Page
Manuel Romero
Jonathan Rowe
Ben White
Bill Wilmore
Robert YoullesTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Juan Marquez
Juan Marquez
Superbody 2006
O2 - Fekete Balázs
Superbody 2006 O2 - Fekete Balázs
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Red Rock Reality 8.
Red Rock Reality 8.
Scitec Fotózás 2007/I.
Scitec Fotózás 2007/I.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....