Logo
 

Tampában Scitec meccs lehet!

2015. 08. 05.
A Tampa Pro könnyen Scitec Team tagok belharcává válhat, nagyon úgy néz ki, hogy ismét Fouad Abiad a favorit.

 

 

Fouad Abiad idén óriási lendületben van: már két versenyt nyert, holott ez korábban még nem sikerült neki, és úgy néz ki, a hétvégi Tampa Pro-n komoly esélye lesz behúzni még egy győzelmet. Két hete, a Vancouver Pro-n kiváló formában volt, és abszolút reális az, hogy Tampában még szárazabb lehet, amivel akár erőből is könnyedén lenyomhatja a vetélytársait, és nem lesz szüksége arra, hogy bárki is formán kívül legyen.

Max Charles, aki szintén Team Scitec tag is meglehetősen jól szerepelt az utóbbi időben, így szintén reális cél lehet számára, hogy ezúttal a győzelemért menjen. Izomban nincs nála hiány, a kérdés csak az, hogy a kondíciót össze tudja-e rakni a színpadra. Reményeink szerint igen, és komoly meccs lesz közte és a többi bajnokaspiráns között.

Azokból ugyanis nincs hiány, hiszen Tampában lesz a még mindig újoncnak számító Michael Lockett is. Ugyan a testépítő világban már nem új, hiszen durván tíz éve lehet eszement - és valószínűleg keményen eltúlzott - történeteket hallani a genetikai adottságairól. Csakhogy azóta azt is megmutatta, hogy abszolút esélyes lehet egy-egy kisebb verseny megnyerésére már most, és még van lehetősége fejlődni.

Johnnie Jackson is biztosan kvalifikációs terveket szövöget, de a mezőny kemény lesz, úgyhogy az első helyhez olyan romszáraz formára lesz szüksége, amit eddig nem sokszor mutatott. Ennek ellenére a felső testén tömegből nem lesz hiány, így eséllyel indulhat a top helyekért - ha száraz.

Akim Williams is borzalmas izomtömeget tudhat magáénak, de ahogy az elmúlt hónapban többször is sikerrel bizonyította, ez nem elég. Remélhetőleg mostanra sikerült összeszednie magát, és valóban 100%-os versenyformával lép majd a színpadra, mert komoly esélye lehet akár az első helyre is, de ehhez az kell, hogy ne hibázzon.

Robert Piotrkowicz pedig újabb Mr. Olympia kvalifikációt igyekszik összehozni, de egyelőre nem áll úgy a pontversenyben, ahhoz pedig, hogy első hellyel tudjon meghívót szerezni, kisebb csodára lenne szüksége a jelenlegi mezőnyben. Mindenesetre bízunk Protkóban, mert aki elég keményen odateszi magát, annak előbb-utóbb a csoda is összejöhet, a lengyelnél pedig a munkamorál sosem volt probléma.

 

Indulólista:

Fouad Abiad
Paulo Almeida
Grigori Atoyan
Max Charles
Timmy Gaillard
Stefan Havlik
Johnnie Jackson
Michael Lockett
Robert Piotrkowicz
Rudy Richards
Jose Luis Rodriguez Oyola
Joel Thomas
Akim WilliamsTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
60 kap. 
 / 4.9
 
2 840 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2007
Sinka Zsolt
Superbody 2007 Sinka Zsolt
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Lee Haney Edzővideójának reklámja
Lee Haney Edzővideójának reklámja
BB.Tv Episode #98
BB.Tv Episode #98
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....