Logo
 

Heath tényleg készül az Arnoldra?

2015. 10. 16.
Phil Heath az újabb Mr. Olympia címvédés után elejtette, hogy talán felkészül a 2016-os Arnold Classic-ra, és úgy néz ki, mostanáig nem engedte el magát túlságosan.

 

 

Phil Heath idén szeptemberben ötödszörre is megnyerte a testépítés legrangosabb címét, és a győzelem mámorában egy interjú keretei között elárulta, hogy nagyon szeretne elindulni az Arnold Classic-on. Valószínűnek tűnik, hogy máig fájó pont maradt számára a 2010-es veresége az Arnoldon, egy trófeagyűjtemény pedig mindig elbír még egy címet.

Az a pletyka terjed, és félhivatalosan még Tony Doherty, az Ausztrál Arnold Classic szervezője is megerősítette, hogy Phil és Kai Greene is ott lesznek Ausztráliában. Persze ezt az "Ajándék" sietett cáfolni, azt nem tagadta, hogy még mindig fontolgatja a felkészülést. Ez már csak azért is lehet jó döntés számára, mert szemlátomást még most is brutális a színpadon: ahhoz képest, hogy már egy hónap telt el a Mr. Olympia óta, nincs látványosan kiálló bélzet, van helyette hatalmas, arányos izomtömeg.

 

 

Az alap tehát még most is erősen megvan arra, hogy hamarosan elkezdhessen egy minden bizonnyal eredményes tavaszi felkészülést, ami a soprtnak is jót tenne. Idén ugyanis a két nagy rivális össztecsapása elmaradt, ezért némi kárpótlás lehetne a 2016-os tavaszi szezon - feltéve persze, hogy valóban felkészülnek mindketten.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
100 kap. 
 / 4.8
 
3 190 Ft
500 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft +1000 pont
60 tab. 
 / 4.6
 
4 190 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Nestlé Fitness OB 2004
Junior Női Fitness
Gál Vivien
Nestlé Fitness OB 2004 Junior Női Fitness Gál Vivien
Hungarian Pro 2004
Free Poses
Gaszt Ákos
Hungarian Pro 2004 Free Poses Gaszt Ákos
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
A marha legdrágább részei és a híres bélszínroló
A marha legdrágább részei és a híres bélszínroló
Red Rock Reality 27.
Red Rock Reality 27.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....