Logo
 

Kathi Béla félreértések eloszlatása

2016. 06. 26.
Kathi Béla és a pre-Muscle Beach, avagy a Scitec Summer Gym!

Mostanában eléggé félreérthető hírek terjednek Kathi Béláról, pedig a valóság sokkal komolyabb. Minap például sokan félreértették a helyzetet, amikor Béla közreműködésével éppen motion capturing-felvételek folytak a Street Fighter 16. videojátékhoz.

Nem hiszed? Pedig Kathi Béla közismert videojáték színész. A Metal Gear Rising című játékban például ő játszotta Armstrong szenátort.

Még fontosabb információ, hogy idén is lesz Muscle Beach, de most jobban. Kvázi egész nyáron kint van az edzőterem, amit eddig csak az agusztus első hétvégéjén lehetett használni. A Mens Mentis mint professzionális edzőteremberendező cég idén nagyobbat dobott a szokásosnál, sokkal komolyabb a helyszín is, mert a komplett Beach House-t felújították és idén Siófok Plázs néven fut.

Ezügyben járt most Kathi Béla Siófokon, ahol találkozott a WABBA  világbajnok Páli Gáborral, aki nem mellesleg a Cutler Gym Kaposvár tulajdonosa.

A balatonon 20 éve még komoly gond volt edzeni, bár Siófokon mér ezer éve ott vannak olyan klasszikusok, mint a Kozma Gym. A Muscle Beach persze kivétel, mert egészen más szabadtéren edzeni (ennek jó és rossz tulajdonságaival együtt), de ez olyan dolog, amit kötelező kipróbálni. Ha valaki a környéken nyaral, érdemes akkor már elugrani a Cutler Kaposvárba is: szép kis város, jó a fagyi, és a teremnek egyedülálló gépparkja van - valahol minden Cutler egyedi.

A Muscle Beach-csel az a helyzet, az csak az agugusztusi 3 napos program neve, a mostani nyílt edzőtermet máshogy hívják, Scitec Summer Gym-nek. Az agusztusi Muscle Beach pedig annyira népszerű, hogy tömegek készülnek, diétáznak be (!) rá, azonban annyira nincs információ, hogy jobb híján a gyakorikérdések.hu című észlényportálon érdeklődik már pár szerencsétlen. De nyugi, lesz Muscle Beach, augusztus elején.

Addig is vígan konstatálhatjuk, hogy Béla lement, edzettek egyet Páli Gabival, és mostantól elérhető a szabadtéri edzőterem bárkinek!

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
0,5 lit. 
 / 4.7
 
3 890 Ft
%
2,273 kg 
 / 4.7
24%   20 890 Ft  
15 890 Ft
90 kap. 
 / 4.9
 
2 450 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Női Fitness Forma OB 2001, +165cm
Női Fitness Forma OB 2001, +165cm
Superbody Kupa 2005
Mikolai Zoltán
Superbody Kupa 2005 Mikolai Zoltán
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Grand Prix Due Torri 17.
Grand Prix Due Torri 17.
Csülök a hikomat  - 2.rész
Csülök a hikomat - 2.rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....