Logo
 

Texas az egyik utolsó esély

2015. 08. 20.
A Texas Pro újabb komoly meccset tartogat, ahol az utolsó Mr. Olympia kvalifikációk egyik fog elkelni!

 

 

Texas Pro-val nagyon közel érkezik a nyári versenyek vége, de szerencsére augusztus utolsó hétvégéjén sem maradunk verseny nélkül. Ennek ellenére Texas az egyik utolsó esély lesz egy Mr. Olympia kvalifikáció megszerzésére - akár a győzelemért járó meghívó, akár a pontverseny által.

Steve Kuclo érkezik favoritként, akinek a terve pontosan az, hogy bebetonozza a meghívóját: bár a pontversenyben előkelő helyen van, igyekszik biztosra menni. Nyilván minden esélye megvan a győzelemre, de azért remélhetőleg komolyabban veszi az ügyet, mint Cedric McMillan, aki múlt a múlt hétvégi Golden State Pro-n meglehetősen középszerű formával és némi szerencsével tudott nyerni.

Johnnie Jackson szintén az első helyre vadászik, bár szintén jól áll pontokban, így nem létszükség számára az indulás. Mindenesetre az elmúlt hetek során folyamatosan egyre jobb formába tudott kerülni, így remélhetőleg mostanra valóban a csúcsforma közelébe kerül. Mivel reálisan szemlélve a helyzetet az Olympián nem a top hatért harcol, számára nem lenne tragédia, ha már előtte ellőné a puskapor legjavát, de Johnnie-nál soha nem lehet tudni, hoyg éppen mire képes.

Michael Lockett is remekül szerepelt a nyáron, bár nála fordította a tendencia, ugyanis éppen a korábbi versenyeken hozott jobb formát. Ennek ellenére bízhatunk benne, hogy megint gatyába rázza magát, ráadásul pillanatnyilag nem túl rózsás az állása a pontversenyben, így a hétvégi eredmény számára kulcsfontosságú.

Ahogy Robert Piotrkowicz-nak is, aki ugyanúgy kilenc pontot gyűjtötta  szezon folyamán, mint Lockett, de mivel "csak" a 7-8. helyen állnak összesen, így mindenképpen a top öt lehet a célja mindkettőjüknek. Sajnos a lengyelnek jóval kevesebb az esélye nyerni, ugyanis genetikai adottságok terén nincs az élmezőny szintjén, ahhoz pedig túl sok jó versenyző van, hogy arra számíthasson, mindenki formán kívül lesz.

Stefan Havlik és Jon Anderson komolyan letette a névjegyét idén, de mostanáig egyiküknek sem került elérhető távolságba a profi győzelem, és valószínűleg erre a mostani hétvégén sem fog sor kerülni. Ugyanakkor a top helyezések között lehet keresnivalójuk, és - különösen Havlik - akár még komolyabban is borsot törhet roválisai orra alá nemcsak a színpadon, hanem az Olympia kvalifikációkért folyó pontversenyben is.


Indulólista:

Paulo Almeida
Jon Anderson
Henri Pierre Ano
Adorthus Cherry
Juan Carlos Graham
Stefan Havlik
Johnnie Jackson
Kenneth Jackson
Kevin Jordan
Steve Kuclo
Michael Lockett
Alison Maria
Robert PiotrkowiczTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
36 kap. 
 / 4.6
 
4 690 Ft
2 kg 
 / 4.8
20%   2 490 Ft  
1 990 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Euro Fitness Kupa 2007
Orsai Gergely
Euro Fitness Kupa 2007 Orsai Gergely
Bodysport Kupa 2010
Bodysport Kupa 2010
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Stars of Bodybuilding II.
Stars of Bodybuilding II.
Hajdúszoboszló Kupa 2010
Hajdúszoboszló Kupa 2010
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....