Logo
 

Toldi Zsuzsi folytatja!

2014. 05. 28.
Toldi Zsuzsi a Toronto Pro-val folytatja a szezont, ezúttal ételmérgezés nélkül, miközben férfi oldalon öldöklő csata dúl az egyre értékesebb Mr. Olympia kvalifikációt jelentő győzelemért!

 

 

Toldi Zsuzsi olyan elképesztő eredményekkel kezdte a szezont, amikre szinte nem is lehet szavakat találni. Csak a rend kedvéért: első versenyén szerzett egy dobogót, majd egy első helyet és a tengerentúli debütálása is kiválóan sikerült; hatodik lett a meglehetősen népes mezőnyben, miközben ráadásul egy ételmérgezést is végigszenvedett.

Ez utóbbi most nem hátráltatja (hátráltatta már éppen eleget), így benne van a pakliban, hogy Torontóban még jobb formában léphet színpadra, mint egy hete. Nem biztos, hogy erre valóban szüksége van, ugyanis több szakértő szerint is túl száraz és izmos volt a Figure kategória sztenderdjéhez, de ennek ellenére már nyernie is sikerült - a döntés a bírók kezében lesz.

Mellesleg ezúttal hasonlóan népes, viszont még erősebb mezőnyre számíthat. Bár a California State Pro-ról a legutóbbi lista alapján senki nem lesz ott, aki akkor előtte végzett, viszont lesz helyette több remek versenyző között Ann Titone és Gennifer Strobo, akikkel meggyűlhet Zsuzsi baja.

 

Az Openben visszatér Lionel Beyeke, miután az edzője, Dennis James végképp kizárta az étrendjéből még a csalás lehetőségét is. Ez főleg abban nyilvánult meg, hogy az elmúlt két hétben gyakorlatilag a mentoránál lakott, folyamatosan gyakorolták a pózolást, és igen rövid pórázon volt tartva. Ez számára mindenképpen jó ómen, hiszen az általános vélekedés az, hogy Beyeke-nek nehezére esik betartani a diétát. és ezért nem éri el soha a csúcsformát. Most viszont úgy néz ki, formában lesz, úgyhogy mindenképpen oda kell figyelni rá, hiszen 100%-os formában bárkire veszélyes lehet - a jelenlegi mezőnyből legalábbis.

Juan Morel idén még nem kapott ki Beyeke-től, pedig már kétszer is megmérkőztek - bár az is igaz, hogy sokak szerint a Brazil Arnold Classic-on a francia volt a jobb. Vagyis a statisztikák egyértelműen Morel mellett szólnak, de az nem, hogy bár szárazságban ott van a szeren, a fizikuma egyelőre nem olyan kiegyensúlyozott, nem beszélve a kevésbé tökéletes genetikai adottságokról. Kettejük párharca tehát izgalmasnak ígérkezik, és minden bizonnyal az első helyért fog menni.

Hacsak nem szól közbe Jonathan Delarosa, aki bár rendre elverte Lionel-t, eddig mindig alulmaradt jó barátja, Juan Morel ellen. Bár ez nem jelent garanciát arra, hogy ismét lecsúszik az első helyről, az oddsok nem mellette állnak. Ráadásul a legutóbbi versenyén a formaidőzítés sem volt tökéletes, így lesz min javítania a hétvégére.

Johnnie Jackson talán beleszólhat a fenti hármas meccsébe, de ehhez arra van szükség, hogy jó formát hozzon. Ez nála kissé túlságosan is esetleges, és bár eddig jól alakult számára a szezon, nem lehet mérget venni arra, hogy így is fog folytatódni. A szomorú igazság az, hogy egyelőre nagyon úgy tűnik, Johnnie idén kvalifikáció nem tud eljutni a Mr. Olympia színpadára, és mindenképpen meglepetés - vagy szerencse - lenne, ha másképp alakulna. Persze a pontverseny még járható út lehet.

Toney Freeman is hasonlóan kellemetlen helyzetben találta magát, annak ellenére, hogy idén újabb nagy visszatérésre kerített sort. Na nem azért, mert éppen visszavonult volna, sőt még csak nem is hagyott ki hosszabb időt, viszont úgy tűnt, a csillaga nemcsak lefelé irányuló pályára került, hanem belépett a föld légterébe, és szinte teljesen megsemmisült. Talán ennyire azért nem rossz a helyzet, de mindenképpen úgy tűnt, negyvenhét évesen eljött számára a visszavonulás ideje.

Az X-man azonban remek formával és a semmiből visszahozott combokkal kontrázott, így most már újra olyan névvé vált, akire oda kell figyleni. Hiába az új generáció minden potenciálja, Toney még mindig ott van a szeren, és bár a formaidőzítés nem feltétlenül az erőssége, kétségtelenül helye lesz a top helyek valamelyikén.

Mindeközben egy Jeff Long nevű úriember azt igyekszik elérni, hogy ne nézze mindenki komplett idiótának, ami nem lesz könnyű: szépen bepozicionálta magát már ebbe a nem túl dicső szerepbe ugyanis. Tervei szerint Tóth Danival együtt, a Europa Show of Champions-on indította volna ugyanis a szezont, és két héttel előtte még meg is volt győződve arról, hogy minden a terv szerint megy. Annak ellenére, hogy ekkor a vendégfellépései már egyértelművé tették, hogy nem volt színpadképes állapotban.

Először ennek hallatán sértődött, fogyatékos kislány módon reaglát, de úgy látszik, végül győzött a józan ész, ugyanis nemcsak Orlandóban, de még az azóta hat hétben sem állt színpadon élesben. Ez, a korábbi kamuvisszavonulása és az általában gyenge profi szereplései roppant szépen elhelyezték őt a balek szerepbe, de ez nem jó a biznisznek, úgyhogy okosan tenné, ha végre kitörne belőle. Kezdetnek nem ártana megmutatnia, hogy végre tényleg komolyan fejlődött, és labdába tud rúgni a feltörekvő generáció nagy tehetségei mellett - egy újabb gyenge versennyel ugyanis könnyen eláshatja magát.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Open indulólista

Santana Anderson
Henri Pierre Ano
Lionel Beyeke
Fedel Clarke
Jonathan Delarosa
Clarence DeVis
Toney Freeman
Hunnington Glennville
Marshell Herman
Johnnie Jackson
Saiid Tejan-Kamara
Jeff Long
Juan Morel
Zaher Moukahal

 

Figure indulólista

Leah Berti
Chaya Boone
Jennifer Brown
Andrea Calhoun
Maggy Cambronero
Linda Crossley
Laura Davies
Angela Doucette
Jolene Fonseca
Cydney Gillon
Erin Harding
Shawn Hektor Lewis
Vera Mallet
Elissa Martis
Christina Mehling
Annette Mendez
Emi Perez Custodio
Samantha Rioux
Jill St. Laurent
Roshanda Schmitt
Giada Simari
Gennifer Strobo
Katerina Tarbox
Ann Titone
Toldi Zsuzsanna
Magdalena Wilk
Emily ZelinkaTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
100 kap. 
 / 5.0
 
2 990 Ft
600 gr. 
 / 4.7
 
8 290 Ft
2 kg 
 / 4.4
 
11 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
Nutritional Outlet Grand Prix 2005
Kocsis Csaba
Nutritional Outlet Grand Prix 2005 Kocsis Csaba
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Fouad Abiad - Ready for War
Fouad Abiad - Ready for War
INBA Európa-bajnokság 2012
INBA Európa-bajnokság 2012
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....