Logo
 

Toldi Zsuzsi új utat talált?

2014. 05. 16.
Toldi Zsuzsi sem végzett még a szezonnal, miután nemrég megejtette a profi debütálást, legközelebb a Bodypower Pro-n lép színpadra, a mostani hétvégén.

 

 

Toldi Zsuzsi fantasztikus eredménnyel indította profi pályafutását, harmadik lett a Mozolani Pro-n Figure kategóriájában, a következő verseny pedig az angliai Bodypower Pro lesz. A mezőny szinte azonos lesz a Szlovákiában látottal, bár az akkori bajnok most nem nem lesz a mezőnyben - hiszen a Ms. Figure Olympia kvalifikációt már megszerezte. Belső információk szerint Zsuzsi visszafogottabb formával készül, kevésbé kihangsúlyozva az izmosságot és kondíciót, a kategória által megadott irányvonalakon belül a nőiesebb forma felé mozdulva. Az egyelőre rejtély, hogy ez mennyire válhat be, de ebből a szempontból az angol verseny nem feltétlenül mérvadó, ugyanis a tendenciák azt mutatják, hogy Európában általában az izmosabb versenyzőket kedvelik a bírók. Viszont egyelőre nem érdemes a mostani hétvégénél messzebbre tekinteni, ahol egy újabb jó szereplés szinte garantált: a múltkori dobogós helyezés után most talán már a győzelem gondolata is megfordulhat a fejekben. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy Zsuzsi eddig is messze az elvárásokon felül teljesített, így egy hasonlóan jó eredményt már komoly sikerként könyvelhet majd el.

A 212 fontos kategória mellesleg egy érdekes hétvégének néz elébe, ugyanis nemcsak a New York Pro-n, hanem a Bodypower Pro helyszínén, Birminghamben is lesz lehetőség elindulni a súlykorlátos kategória versenyzőinek. Sami Al-Haddad az angol verseny toronymagas esélyese, aki Bahreinből jön, "Sami vagyok, kvalifikálni akarok!" felkiáltással. És minden esélye meg is van arra, hogy meglegyen végre a hőn áhított kvalifikáció, ugyanis a mezőnyből papíron senki nem lesz, aki komoly ellenfele lehetne. Az egyetlen kivétel talán Mark Dugdale, aki mellesleg az egyetlen tengerentúli versenyző lesz a hétvégén, és bár mindig az elsők között foglal helyet, egyelőre úgy tűnik, nem hozott számára átütő sikert a kategóriaváltás. Túl sok izmot kellett lefaragnia ahhoz, hogy elérje a 212 fontos súlyhatárt, és ez látszik is a fizikumán, de persze mindig benne van a pakliban, hogy a mostani hétvégén végre együtt állnak majd a szerencsecsillagai.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Figure indulólista

Kati Alender
Lynsey Beattie
Amanda Doherty
Anniken Froyslie
Ekaterina Gamagina
Maria Jose Garcia Sanchez
Pia Marlen Johensen
Ann Pratt
Ninamarie Richter
Louise Rogers
Giada Simari
Toldi Zsuzsanna
Mette Ulseth
Kizzy Vaines

212 fontos indulólista

Oliver Adievski
Sami Al-Haddad
Khalid Almoshinawi
Anthony Bailes
Raul Carrasco Jimenez
Dobromir Jelev
Mark Dugdale
Janos Kubik
James Llwellin
Jerry Ossi
Vincente Santamaria Martinez
Shaun Joseph Tavernier
Petr VanisTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
108 kap. 
 / 4.3
 
7 990 Ft
50 tab. 
 / 5.0
 
1 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2004 - O1
Bosnyák Roland, Major Attila
Superbody 2004 - O1 Bosnyák Roland, Major Attila
Superbody 2012
Belovics Árpád
Superbody 2012 Belovics Árpád
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #114
BB.Tv Episode #114
BKE - tricepsz kötéllel csigán
BKE - tricepsz kötéllel csigán
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....