Logo
 

Toney Freeman bemondja a frankót!

2016. 02. 19.
Toney Freeman masszív tömege, kortalansága és elképesztő X alakja mellett azzal vált ismertté, hogy mindig megmondja a véleményét, ha tetszik, ha nem!

 

 

Toney Freeman-nek nyilván senki nem mondta, hogy meg kell öregedni, ugyanis bár már alulról súrolja az ötvenet, még mindig az IFBB profik elit szintjén versenyez, és rendszeresen elveri a feltörekvő tehetségeket. Mindeközben viszont elég határozott véleménye van arról, hogy milyen irányba szeretné a testépítést terelni a jövőben, akkor is, ha ennek ő maga versenyzőként már aligha lehet a haszonélvezője.

Jövőbeli nézőként ugyanakkor szeretné érthetőbbé tenni a profi versenyzést. Néhány éve azt az ötletet dobta be, hogy a bírók által adott pontszámokat a nézők számára is azonnal láthatóvá kellene tenni a színpadon, ezzel téve követhetőbbé a küzdelem alakulását.

Most pedig egy még egyszerűbb, agyakorlatilag költségmentes javaslattal hozakodott elő: az a célja, hogy egyértelmű sztenderd alapján folyjon a bíráskodás a profi versenyeken. Úgy érzi, jelenleg túlságosan ki vannak téve a versenyzők a bírók kénye-kedve szerint alakított és megmagyarázott szabályoknak, ezért szükség van egy állandó alapra, ami a fizikumok elbírálásában stabil alapként szolgál.

Toney egyébként jövő hétvégén ott lesz az évadnyitó Levrone Pro Classic színpadán, Lengyelországban, aminek fényében azért szükség volt némi tökösségre, hogy elkezdjen tanácsokat osztogatni az IFBB-nek, amelyik az elmúlt ötven évben meglehetősen konzervatív szerzezet hírébe került.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
500 tab. 
 / 4.8
30%   8 990 Ft  
6 290 Ft
60 kap. 
 / 4.9
 
2 840 Ft
30 pak. 
 / 4.8
 
6 490 Ft
%
300 gr. 
 / 4.2
13%   5 190 Ft  
4 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
MESZ Páros OB 2005
Hrozik Gábor, Czigler Tamás, Bérces Attila
MESZ Páros OB 2005 Hrozik Gábor, Czigler Tamás, Bérces Attila
Tisza Kupa 2003
Testépítés +80kg
Fenyvesi Gábor, Krémer József
Tisza Kupa 2003 Testépítés +80kg Fenyvesi Gábor, Krémer József
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Red Rock Reality 5.
Red Rock Reality 5.
Édesburgonyás pancake - Body.Builder Gasztro Rovat 11. rész
Édesburgonyás pancake - Body.Builder Gasztro Rovat 11. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....