Logo
 

Tóth Dani beállította egyéni legjobbját!

2014. 10. 18.
Tóth Dani végül a negyedik helyen végzett a Goldentimes Pro-n, megismételve ezzel eddigi legjobb profi eredményét!

 

 

Tóth Dani számára jól alakult a hétvége, ugyanis egy potenciális bajnokesléyes és több másik versenyző is visszalépett az indulástól a Goldentimes Pro-n, amivel erősen megnőtt az esélye egy jó eredményre. Ez végül be is jött, hiszen sikerült megismételnie pályafutása eddigi legjobb profi helyezését, vagyis negyedik lett. Ezzel három pontot szerzett magának a Mr. Olympia kvalifikáció sorozatának pontversenyében, és bár a zsűrizéskor még úgy tűnt, hogy a harmadik helyre is jó esélye lehet, végül a bírók Dalibor Hajek-et látták jobbnak.

A cseh egyébként nemrég, a Prága Pro-n, azaz számára hazai pályán még alulmaradt Danival szemben, így bizonyára sokkal jobb formával kellett érkeznie, hiszen most sikerült felküzdenie magát a dobogóra. Ronny Rockel végzett másodikként, vagyis a német számítása nem jött be, a biztos kvalifikációról lemaradt, de a pontversenyben már egészen jó helyzetbe került, így benne van a pakliban, hogy már idén megalapozza a jövő évi visszatérését a Mr. Olympia-ra, akár úgy, hogy közben még versenyt sem muszáj nyernie.

Essa Obaid pedig behúzta a győzelmet, ami számára egyértelműen az utóbbi évek legnagyobb siker., Nemcsak arról van szó, hogy újra nyert profiban, hanem ráadásul a szokásos 10.000 dolláros pénzdíjnál jelentősen többet vihet haza, Kínában ugyanis 25.000 jár az első helyért. Ráadásul így biztos helye van jövőre az Olympián, így az év első felét a szeptemberi felkészülésnek szentelheti.

Tóth Dani tehát ismét hozta, amit kell: egy negyedik hely mezőnytől függetlenül remek eredmény a profi testépítésben, ráadásul mellette még kiváló formában is volt, ami önmagában siker. Bár a dobogó ezúttal nem jött össze, a hétvége kicsengése egyértelműen pozitív, hiszen Dani lassan menetel előre a profik világában.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Eredménylista:

1. Essa Obaid
2. Ronny Rockel
3. Dalibor Hajek
4. Tóth Dániel
5. Christopher WongTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
1,6 kg 
 / 4.6
 
13 290 Ft
120 kap. 
 / 4.7
 
3 990 Ft
330 gr. 
 / 4.3
 
5 215 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
WBPF Magyar Bajnokság 2013
WBPF Magyar Bajnokság 2013
Magyar-Csehszlovák-Lengyel Verseny 1975, Varsó
Magyar-Csehszlovák-Lengyel Verseny 1975, Varsó
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Mindent eldöntő kütyü
Mindent eldöntő kütyü
Oláh Vivien Amerikába megy!
Oláh Vivien Amerikába megy!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....