Logo
 

Tóth Dani dobogóesélyes Prágában?

2017. 09. 27.
Tóth Dani pontot szerezhet a Prága Pro-n, William Bonac a toronymagas esélyes.

 

 

Prága Pro sokak szerint Európa legjobb profi versenye, amivel az Arnold Classic Európa szervezői biztosan vitatkoznának, de ez logisztikai szempontból a magyaroknak mindegy, mert Prága van közel.

Ebből következik, hogy Tóth Dani ide készül, és belátható időn belül ennél jobb esély nem lesz rá, hogy a hazai szurkolók színpadon láthassák az ország top profiját. Ráadásul az idei show ígéretes lehet, ugyanis hiába a 100.000 dolláros összdíjazás (amiből 40.000-et a bajnok vihet haza), viszonylag kevés top versenyző szerepel az indulólistán. Dani így akár egy top ötös pontszerző helyre is pályázhat, ami komoly fegyvertény lenne az egyik legrangosabb profi versenyen.

William Bonac persze az egyértelmű favorit, miután idén csak két ember győzte le mostanáig, akik nem utaznak el Prágába versenyezni. Benne van a pakliban, hogy a holland hibázik, és valaki megfoghatja, de az elmúlt hetek alapján semmi nem utal erre. Ha hozza azt a romszáraz és kőkemény formát, amit eddig, már szinte a zsebében érezheti a 40ezret.

Roelly Winklaar kavarhat bele Bonac levesébe, akinek tömegben szinte nincs ellenfele, és általában a során egyre jobb formába kerül. Ha folytatja ezt a tendenciát, akkor lehet esély, de azért a második helyezett is kap 20.000 dollárt.

Petar Klancir és Lukas Osladil már mutattak ezt-azt az előző hetekben: előbbi hatalmas tömeget, utóbbi pedig talán az egész IFBB profi liga legélesebb kondícióját. Európa top versenyzői között van keresnivalójuk az első helyek valamelyikén. Érdekes adat, hogy az egyetlen induló az USA-ból Gerald Williams lesz, aki nem nevezhető nagyágyúnak, ezért a mostani hétvége tekinthető profi EB-nek.

Indulólista:

Dainius Barzinskas
Wiliam Bonac
Dalibor Hajek
Tomas Kaspar
Petar Klancir
Lukas Osladil
Tóth Dániel
Gerald Williams
Roelly Winklaar
Lukas Wyler
Maor Zaradez
Sergei ZebaldTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
30 pak. 
 / 4.8
20%   6 490 Ft  
5 190 Ft
350 gr. 
 / 4.7
 
3 990 Ft
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
%
1 kg 
 / 4.9
20%   5 190 Ft  
4 150 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
Hungarian Pro 2004
Free Poses
Darrem Charles
Hungarian Pro 2004 Free Poses Darrem Charles
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #86
BB.Tv Episode #86
Superbody 2006 - 6. rész
Superbody 2006 - 6. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....