Logo
 

Tóth Dani jó esélyekkel ment Kínába

2014. 10. 15.
Tóth Dani szezonjának még nincs vége: Kínában, a Goldentimes Pro Championships-en igyekszik öregbíteni a hírnevét, és meg is van az esélye egy jó eredményre!

 

 

Tóth Dani A Prága Pro-ról elhozott kiváló eredménye után még nem dőlt hátra elégedetten: már elutazott Kínába a Goldentimes Pro Championships-re, ahol potenciálisan kinéz neki egy jó helyezés. A furcsán kurta indulólistát látva a top 5 abszolút lőtávolban van, amivel már tökéletesen elégedett lehetne, ugyanis hiába nincs sok induló, a mezőny erősnek ígérkezik.

Roelly Winklaar az előzetes favorit, aki alig néhány napja nyerte meg a Nordic Pro-t, ahol egyébként Kiss Jenő a hatodik lett. Ráadásul már hetek óta tartja a jó formát, úgyhogy minden mellette szól, de persze Murphy törvénye bármikor beüthet, mert ami elromolhat, el is romlik.

Ronny Rockel úgy tűnik, idén végre tényleg visszatért a nyerő formához, és bár egyelőre nincs azon a szinten, mint amikor a Mr. Olympia-n a legjobb hatba tartozott, legalább ismét pengeéles kondíciót tud hozni. Ebben nem volt túl jó, amióta kijött a cukorbetegsége, és úgy tűnt, ezzel vége is lehet a profi testépítő karrierjének, de mostanra rájött, hogyan kerülhet formába, így még lehet néhány jó éve a legjobbak között.

William Bonac is labdába rúghat a győzelemért, de az őszi szezonban úgy tűnt, nem igazán tud a nagyfiúkkal meccselni a méretbeli hiányosságai miatt. Persze lehet, hogy jól alakulnak számára a dolgok, de még ha az első hely nem is jön össze, a dobogón szinte garantált a helye.

Essa Obaid idén ősszel még nem mérette meg magát, ezért nem egyértelmű, hogy mire lehet képes, de az eddigi tendenciák alapján drámai fejlődésre számítani tőle irreális volna. Bár a strukturális adottságai kiválóak, a formaidőzítés mindig kérdéses nála, és éppen ezért lehetséges, hogy némi szerencsével (és egy jó formával) Dani megfoghatja.

Dainius Barzinskas és Christopher Wong a korábbi szerepléseik alapján itt sem számíthatnak kiugró eredményre, Dalibor Hajek-et pedig Dani már többször is megverte, amióta kikapott tőle az amatőr Arnold Classic-on, így várhatóan (remélhetőleg) ismét így alakul kettejük párharca.

Persze benne van a pakliban, hogy az utolsó pillanatban feltűnnek nevek az indulólistán, akik eddig a bürokrácia miatt nem voltak ott. Viszont ami Dani szempontjából lényeges, hogy újra megmutathatja magát a bíróknak, ezúttal nem fog elveszni a mezőnyben, és a jó formának nagy eséllyel egy újabb jó helyezés lehet a jutalma.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Indulólista:

Dainius Barzinskas
William Bonac
Dalibor Hajek
Essa Obaid
Ronny Rockel
Tóth Dániel
Roelly Winklaar
Christopher WongTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
szett 
 / 4.8
5%   11 470 Ft  
10 895 Ft
50 gr. 
 / 4.3
5%   490 Ft  
465 Ft
60 kap. 
 / 4.7
 
2 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104359 fénykép található.
Superbody 2013
Superbody 2013
Mátra Kupa 2001
+80kg, alapfordulatok
Mátra Kupa 2001 +80kg, alapfordulatok
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Citromos fokhagymás csirke - Body.Builder Gasztro Rovat 18. rész
Citromos fokhagymás csirke - Body.Builder Gasztro Rovat 18. rész
Első versenyén rögtön győzött!
Első versenyén rögtön győzött!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....